Ilyen tünetekkel szerintetek milyen gyorsan fog felépülni a párom a koronavírusból? Tapasztalatok, akik már átestek rajta?
Sziasztok!
Ma van egy hete, hogy megjelentek a páromnak az első tünetei,múlt pénteken, a tünetei:
orrdugulás, orrfolyás, szag, és ízérzék elvesztése, folyamatos fáradtság, torokfájás, első nap fejfájás, néha kicsit köhög, láza, hőemelkedése nincs csak hidegrázás, már ritkábban, eddig a legmagasabb hőmérséklete 36.9-37 fok volt, szerdán csinálták a tesztet, ami sajnos pozitív lett, elvileg 10 napig kell karanténba lennie, csak azt sem mondták, hogy mikortól számít a 10 nap, meg konkrétan semmiről sem tájékoztatták...
Enyhék a tünetei, tulajdonképpen alig köhög néha-néha akkor sem durván, de 1 hete már beteg.
Egyszer érez valamit, aztán teljesen jól van, aztán visszatérnek a tünetei és ez megy..
Szerintetek mennyi idő kell még teljesen rendbe jön, és már nem fertőz? Mik a tapasztalatok,akik már túlestek rajta? 10 nap leteltével már egyáltalán nem fog fertőzni?
Hát mire teljesen rendbe jön, azt nem tudni, hogy mikor lesz, változó.
Én miután "kigyógyultam" belőle fél évig nem éreztem a szagokat és ízeket rendesen.
A szaglásvesztés már a vége volt nekem.
Ha sokat feküdt, akkor kb 1 hónap míg visszatér az állóképessége, de ez minden hosszabb betegségnél így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!