Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi idő telhetne el max az...

Mennyi idő telhetne el max az első két covid oltás között?

Figyelt kérdés
Dec.3án kaptam az első oltásom (pfizer). Az illetékes azt mondta 3 héttel később kéne felvenni a másikat. Ez a 3 hét mennyire lehet rugalmas? 3 hét pont az ünnepek tetejére jönne ki, még ha be is oltanának aznap, nem akarok szarul lenni, főleg ha megkívánok egy pohár bort vagy ilyesmi. Baj lenne ha csak Január 2~3. körül szedném be a másikat? Mennyire érdekli ez őket?

2021. dec. 3. 02:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hatásosság szempontjából nem probléma, sőt. Pótolni meg bármikor lehet az elmaradtat, esetleg mondd le az időpontot, de talán már nem olyan fontos ez.
2021. dec. 3. 02:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Normalis dolog szarul lenni egy oltas utan ? Csak mert mondtak a tévében ?
2021. dec. 3. 04:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal 5 hétre adták a Pfizert, úgyhogy nem szentírás a 3 hét, csak legyenek elég rugalmasak az oltóponton.
2021. dec. 3. 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is majdnem 5 hétre adták. Szóval flexibilis a dolog. Ha le tudod mondani és áttenni az ünnepek utánra akkor szerintem csináld nyugodtan.
2021. dec. 3. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!