Direkt ijesztgetitek a krónikus beteg oltottakat?
Nekem az a benyomásom, hogy azért lovagolnak a témán és idegesek az oltásellenesek, mert a koronától is félnek, de az oltástól is.
Viszont apumnak az oltás az egyetlen esélye az életben maradásra. Anyumnak is. Nagyjából nekem is.
Miért jó folyamatosan azt írogatni, hogy nem segít semmit az oltás?
Argloss
Jó, de mit tegyen az ember? Fogadja el, hogy fiatalon meghal? Vagy "csak" hetekre kórházba kerül?
8
Az embereknek el kellene fogadniuk, hogy olykor szabályokat kell betartaniuk saját és mindenki érdekében.
13
Hitegetik magukat, letagadnák a napot is az égről hidd el nekem. A vakcina nem véd semmitől, az immunrendszer védhet csak meg, ha valakinek az szar, akkor nincs esélye akkor sem, ha beoltják. Ez ilyen, jó immunrendszer gyerekkortól lehet építeni. Sokan már elkéstek!
12
Sportolok és nem eszem szemét kaját.
13
Érdekes, én napi szinten több konteós, oltásellenes kérdést látok itt, már amikor látogatom a kategóriát. Képzeld, engem azok az energiavámpír kérdések zavarnak.
14
A feketehimlőtől nem tudott volba megvédeni a nagyoncsodás, szeretett immunrendszered.
Nem.
Viszont rengeteg buta, értetlen oltásellenest látni itt, akik széttrollkodják a gyakorit.
20
Az egész kategóriában, de nézd meg a face-n levő hisztit minden koronás cikk alatt. Nem mi hisztizünk ott, én csak lájkokat, szomorú jeleket szoktunk tenni.
Azt, hogy a másokat genetikai hulladékozó, mások halálát kívánó 12-est nem törölték, erre nem lehet mit mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!