Direkt ijesztgetitek a krónikus beteg oltottakat?
Nekem az a benyomásom, hogy azért lovagolnak a témán és idegesek az oltásellenesek, mert a koronától is félnek, de az oltástól is.
Viszont apumnak az oltás az egyetlen esélye az életben maradásra. Anyumnak is. Nagyjából nekem is.
Miért jó folyamatosan azt írogatni, hogy nem segít semmit az oltás?
Nem, nem a félelem miatt halnak meg, és lesznek súlyos beteg, hanem mert megfertőződtek a covidtól, és ezzel nem tudott a szervezetük mit kezdeni :)
Ha átélnék az emberek azt, amit én, és sok társam, azt a szenvedést..
Nem vagyok krónikus beteg, és így is szörnyen voltam. Hetekig szörnyű fájdalmaim voltak, rengeteget fogytam, a szövödményeitől mai napig szenvedek, pedig februárban kaptam el. Oltakoztam, már a harmadikat is megkaptam. Mikor másodszorra elkaptam a betegséget, tényleg könnyedebb influenzaszerű volt.
Senkinek nem kívánom azt, hogy átélje, de lehet sokan átgondolnák azt, hogy ez nem csak rémítgetés, hanem ideje lenne hiteles forrásokból is tájékozódni.
Érdekes a kötelező oltásokat mindenki beadatja a kisgyermekeknek, illetve ha nyaralni megy egzotikus országokba, nem érdekli miket kap meg..
6
Miért nem?
Az oltás esélyeket javít, nem tart életben, nem áthatolhatatlan pajzs és nem fog megvédeni, ha beszambázol a covid osztályra "friss" levegőt szipuzni. Ne csináljunk ebből vallás kategóriát.
Mindenki döntse el magának, hogy ki mekkora kockázatot akar vállalni, ahogyan az élet más területein is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!