Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi szarságnak kell még...

Mennyi szarságnak kell még kiderülnie az oltásról, hogy az oltatlanokat békén hagyják?

Figyelt kérdés

Elvileg az omikront is oltottak hurcolták be Európába..

De meg lehet nézni a halottak listáját, szinte csak nyugdíjas krónikus betegek. Érdekes, a sok fiatal oltásellenes, akik maszk nélkül járnak bulizni azok nem halnak meg, egy szál sem. Csak daganatos beteg, vagy extrém elhízott halt meg fiatalok közül, azok is teljesen jelentéktelen mennyiségben az öreg átoltottakhoz képest.

Mennyi mindennek kell még kiderülnie az oltásról, és annak hatástalanságáról, hogy végre leszálljanak az oltatlanokról?

2021. dec. 1. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

10

Leszámoltál, és? Idővel mindenhol kérni fogják abvan biztos lehetsz, akkor mit csinálsz kivonod magad a társadalomból?

Pótolhatatlan ember nincs, hiába képzeled magad annak.

2021. dec. 2. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

"10

Leszámoltál, és? Idővel mindenhol kérni fogják abvan biztos lehetsz, akkor mit csinálsz kivonod magad a társadalomból?

Pótolhatatlan ember nincs, hiába képzeled magad annak."

Tipikus birka vagy, bééééges csak. De nem baj, majd valaki megdolgozik a TE szabadságodért is. Mondjuk az kérdéses, hogy mennyire tudod majd egészségesen megélni.

2021. dec. 2. 17:08
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
33%
@12: érdekes, nekem nemnkell leszámolnom. De ne aggódj, találnak a helyedre mást. Te meg esetleg elmehetsz szart lapátolni, ott talán még nem kell az oltás...
2021. dec. 2. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

"@12: érdekes, nekem nemnkell leszámolnom. De ne aggódj, találnak a helyedre mást. Te meg esetleg elmehetsz szart lapátolni, ott talán még nem kell az oltás..."

Köszi a bizatást, de találtam másik melót ahol nem kérik az oltást. Nekem nagyon megérte.:D

2021. dec. 3. 03:28
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
#14 Most még nem kérik
2021. dec. 3. 04:52
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

"#14 Most még nem kérik"

Nem is fogják. Ahonnan eljöttem, ott se küldik már el az embereket szabira, mivel annyian mondtak fel. Persze próbálkozni lehet, kérdés az, hogy van-e értelme. Nyugaton lehet, hogy működik, csak ugye ott nem ilyen fizuk vannak, mint nálunk.

2021. dec. 3. 05:10
 17/17 anonim ***** válasza:
33%
Te nagyon álomvilágban élsz, majd rájössz 😂
2021. dec. 3. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!