Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid vagy esetleg valami...

Covid vagy esetleg valami szénanátha féleség??

Figyelt kérdés

Utána néztem a napokba a covid tüneteinek amik az alábbiak:

A leggyakoribb tünetek:

láz

köhögés

fáradékonyság

az ízlelés vagy szaglás elvesztése

Kevésbé gyakori tünetek:

torokfájás

fejfájás

fájdalom

hasmenés

bőrkiütés, vagy elszíneződés az ujjakon/lábujjakon

vörös, irritált szem

Súlyos tünetek:

légzési nehézség, illetve légszomj

a beszédképesség elvesztése, mozgásképtelenség, illetve zavarodottság

mellkasi fájdalom

Nos anyukámnál és nálam jelentkeztek, anyukámnál 2 hete, nálam lassan 1 hete.. Lázat mértünk mindig és 36-36,1 meg hasonló értékek jöttek, hasmenés az mindig van mivel anyukám krón beteg illetve valószínű én is örököltem tőle, köhögés az a fő tűnet ami elég száraz és irritáló illetve nagyon sok váladékkal jár, fáradékonyság mindig is volt már 10 éve ha nem több, fejfájás születésem óta van ahogy anyukámnak is elég sűrűn fáj a feje már tini kora óta simán és migrénesen is, a többi tünet amit nem írtam tehát bőrkiütés, láz, vörös irritált szem meg ilyenek NEM VOLTAK..

Akkor lehet csak szimplán egy vírus alapú megfázás ami tovább terjed de semmi köze a korona vírushoz?!?

Orvossal és mással se beszéltünk mivel nem akarunk nagy felhajtást ha netán nem az, már pedig a községbe a mellettünk lévő utcába is most halt meg egy gazdag srác meg az apja 1 hét különbséggel és ők azok voltak, jó mi be voltunk oltva, én itthonról ki nem mozdulok már hónapok óta, amikor kimozdul anyukám vagy én kimozdultam mindenhova maszkkal mentünk még ha nem is volt kötelező csak ajánlott mert tudjuk hogy gyenge az immunrendszerünk és sok a tartós betegségünk illetve van egy tüdőbeteg asztmás, epilepsziás 100% sérült nővérem is akit nem akarunk megfertőzni ezért is minden óv intézkedést megtettünk amit lehetett.. Amióta van ez a megfázás JustaSept szopogató cukorkát esszük, sok mézet a köhögés ellen, forró teát illetve forró csirke levest, köhögés csillapítót azaz Paxirasolt..

Fogalmam sincs kihívjuk e házhoz az orvost vagy inkább mi menjünk a rendelőbe ahol el is kaphatjuk a covidot ha még nem kaptuk el?!?

Ui: esetleg valakinek van családtagja vagy ismerőse akiről lehet tudni napra pontosan mennyi idő múlva halt meg a vírustól?!? Persze tudom ez mindenkinél más mert vannak erős immunrendszerű emberek és vannak akik nagyon semmit se bírnak, de azért kíváncsi lennék rá.

#vírus #korona #nátha #szénanátha #COVID #válladékos köhögés
2021. nov. 30. 06:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
tesztelni kéne, másképp nem derül ki. lehet sima nátha is, de lehet covid is. szerintem telefonon beszélj a háziorvossal.
2021. nov. 30. 06:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyik rokonom is náthás volt csak coviddal, én meg covid nélkül. Amíg nem tesztelitek magatokat, addig nem fogod megtudni.

A háziorvost meg fel kell hívni és megmondja mi a teendő.

2021. nov. 30. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!