Mitől függhet, hogy családon belül volt, akiat eléggé megviselt a virús, mig a másiknak csak enyhe tünetei voltak? Folyt.lenn...
Figyelt kérdés
okt. végén corona-vírusos lett a család, nem egy helyen lakunk. Engem nagyon megviselt kb. 10 nap láz, majd étvágytalanság, gyengeség stb. a párom viszont alig vette észre magán. Fogytam is kb. 10 kg-ot. A gyerekeknél a férfi tagot is sokkal jobban megviselte, mint a párját! Mire gondoljunk, mi lehet az oka?#korona22
2021. nov. 29. 18:57
1/2 anonim válasza:
Valószínű az immunrendszertől függ. Nálunk is így volt. Sőt, egyik családtagnak pozitív teszt, a másiknak negatív egy háztartáson belül.
2/2 anonim válasza:
Én azt olvastam, baromi sokat számít a bekerülő vírusrészecskék száma.
Bárányhimlőnél is állítólag az a gyerek a legkevésbé beteg, aki hazavitte, aztán sorban egyre betegebbek a gyerekek. Persze nem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!