Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Határozat nélkül karantén?

Határozat nélkül karantén?

Figyelt kérdés
18-án lettem beteg, aznap telefonáltam a háziorvosnak, majd 23-ra kaptam időpontot tesztre. 26-án hívtak, hogy pozitív lett, 10 nap karantén a tünetek megjelenésétől, majd küldenek e-mailben határozatot. Nyilván 18. óta nem voltam sehol, a 10 nap ugye letelt, de nem kaptam e-mailt arról, hogy karanténban kellett volna lennem, sem arról, hogy már nem kell. A háziorvos asszisztense szerint a teszttől számítva 10 nap, de nekem a telefonban a tünetek megjelenését mondták.

2021. nov. 29. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A teszttől számít a 10 nap.

Én sem kaptam határozatot csak a pozitív leletet.

2021. nov. 29. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Tesztől számít a 10 nap. Én 21 től vagyok beteg...26

-án teszteltek pozitív lett.. Onnan indult a 10 nap.

2021. nov. 29. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a franc értelme van a határozatnak? Ha számítani valamit, az azt jelentené, hogy előtte még nyugodtam mászkálhatok, mivel nem kaptam kézhez. Tehát nem számít, akkor meg minek irtják emiatt az Amazonas őserdeit?
2021. nov. 29. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

"akkor meg minek irtják emiatt az Amazonas őserdeit?"

Már a közigazgatásban is beköszöntött a XXI. század, online küldik ki ha van Ügyfélkapud...

2021. nov. 29. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Az meg koptatja az elektronpályákat és az sincs ingyen.
2021. nov. 29. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Harmadik karanténunkat töltjük amióta tart a járvány. Nem a teszttől számolták egyiket sem, hanem a tünetek megjelenésétől.

Tehát jelentkeztünk a háziorvosnál, mondjuk kedden, hogy tegnap óta lázas, köhög stb a beteg. Megrendelte a tesztet, ami szombaton volt, a város másik végében levő kórházban, ahová magunknak kellett elmenni. Akkor már semmiféle tünet nem volt, a teszt viszont pozitívnak bizonyult, az eredményre várni kellett még vagy 2 napot, ugye az megint hétfő, az már 7 nap és a határozat szerint csütörtökig voltunk karanténban.

Ez nagyvonalakban a másik két esetben is így volt, csak ott nem nálunk volt a beteg.

2021. nov. 30. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!