Pozitív covid PCR teszt után hogy kapom meg a karantén határozatot?
És most hány nap karantént kell kötelezően tartani? A teszt eredménytől számítva, vagy honnantól?
Annyi mindent hallottam már, és reméltem, hogy sikerül kivédenem ezt a vírust, így a protokoll részével sosem foglalkoztam eddig :(
köszi!
nekem édesanyám volt pozitív én pedig ugye vele élek
hétfőn tesztelték, vasárnap jött meg az eredmény, hogy pozitív.
engem akkor vasárnap karanténba tettek (ez már kb 3 hete volt)
piros cetli, karantén határozat azóta se jött :D
rendőrök kétszer voltak a 10 nap alatt és ennyi
ja és a teszteléstől számítva 10 napig vagy karanténban, de lehet 10 napon túl is ha még van tüneted.
nekünk azt mondták, hogy a 10 nap után onnantól kezdve mehetsz dolgozni ha már 3 napja semmi tüneted sincs.
jobbulást neked!
Én is azt mondom, lehet hogy sehogy.
Háziorosi elrendelésre nekem 11 napja lett pozitív a tesztem, előtte 3 nappal volt mintavétel, mintavétel előtt 7 nappal voltak első tünetek.
Se ANTSZ, se NKK, se rendőr nem keresett azóta. Fogalmam sincs a teendőimről/kötelezettségeimről. Várom a 2. teszt eredményét, amig nem negativ, nem megyek sehova, nehogy megfertőzzek bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!