Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A neheze még előttem van?

A neheze még előttem van?

Figyelt kérdés
Csütörtök este kezdett el rázni a hideg, belázasodtam, de annyira, hogy álmomban beszéltem. A láz másnap is kitartott, ekkor megmértük, 37,8 volt. Nagyon erőtlen lettem, úgy éreztem, hogy leszakad a fejem a fájdalomtól, a tarkóm is nagyon fájt. Péntek este csináltunk COVID gyorstesztet, egyértelmű pozitív. Háziorvost már nem tudtuk értesíteni, mert már este volt, a kerületi háziorvosi ügyeleten pedig azt mondták, hogy várjunk hétfőig és akkor jelentsük a megbetegedést a háziorvosomnak.Azóta egy rövid időre volt ízérzékelés zavarom, a szagokat érzem. Szombaton általános fáradtság, fejfájás, láz nélkül. Ma délelőtt elkezdett kaparni a torkom, sokat köhögtem, de nem erőseket. Délutánig ez megszűnt, de most megint előjött és úgy érzem a torkom, mintha be lenne gyulladva. Láz nincs. Aggódok, hogy meddig súlyosbodhat ez a fránya betegség, esetleg napokon belül elvihet. 48 éves férfi vagyok,sok vitamint, gyógyteát fogyasztok, némi levest is ettem, szedek még Algoflexet is.

2021. nov. 28. 22:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Helló! Köszönöm az érdeklődést, azt hiszem a nehezét átvészeltem. Már nincs láz, köhögés. Ami maradt: krónikus fáradtság, fej- és tarkófájdalom, de ezekre azt mondta az orvos, hogy szomatikus jellegűek, vagyis az amúgy is meglevő erős szorongásom produkálja. :(
2021. dec. 15. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
3-as. Barátnőmet a farapiravir mentette meg a lélegeztetőgéptől...
2021. dec. 22. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
9-es a..d p..ja az oltástálib..Gondolom Csollány is az lenne már, nem pedig egy szobanövény a műtüdőn donorra várva, csak mert olyan idióta volt, mint te.
2021. dec. 22. 21:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Most, egy hónappal a betegség lefolyása után kijelenthetem, hogy ezt most megúsztam. Nem kellett sem Favipiravir, se lélegeztetőgép. Se orvos. Az orvosommal kétszer beszéltem telefonon, egyszer amikor bejelentettem, hogy pozitív lett a teszt és tüneteket produkálok, egyszer pedig 10 nap után, amikor "de már elmúlt". :D A köztes időszakban a kutya nem nézett-telefonált rám, nem jöttek ki hivatalos tesztre, nem ellenőrizték, hogy betartom-e a karantén szabályokat (betartottam) és amikor bejelentettem, hogy meggyógyultam, akkor azt nyugtázták. Megnéztem EESZT-n belül, orvosilag igazoltan COVID-betegségen átesett vagyok. :D Ennyit erről a rendszerről és arról, amit tolnak a médiában. A fullos hazugságkampányt, hogy fú, de odafigyelnek, minden ember számít, hivatalos protokoll szigorú betartása, orvos-beteg kapcsolattartás meg a többi kamu. És nem én vagyok az egyetlen, az ismeretségi körömben többen is hasonló tapasztalatokról számoltak be.
2022. jan. 7. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Örülök, hogy saját tapasztalat alapján, tisztán látod az eléd tárt "valóságot"!

:)

2022. jan. 7. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!