A neheze még előttem van?
A neheze az, hogy ne ess pánikba. Lehet lesz még magas lázad. Ettől gyenge leszel, étvágytalan. Pihenj és erősítsd az immunrendszered.
A vitaminbobák segítenek.
Vírusra nincs gyógyszer.
Sétálj: szellőztesd maga, és mozgasd a tested, legalább fél órákat, bármennyire is nincs kedves.
Figyeld meg a hasad, a bélrendszered. Működik e rendesen az emésztésed. Nekem szúrt, és pangott. Egy adag széntabletta oldotta az egészet, aztán furcsa mód 2 napig hasmenésem volt. Ez után kezdett minden javulni.
Ne ess pánikba! A láz a természetes gyógyulási folyamat. Ettől persze gyenge vagy, fájnak az izomk, izületek. De tovább tart, ha megpróbálod elnyomni. 40 fok felett veszélyes, akkor azért már érdemes hűteni.
Egyébként érdemes végiggondolnod, mi nyomasztja a lelked. Jellemzően a megbetegedés mértéke a arányos a lelki gondokkal. Ezért is rosszabb most novemberben, a növekvő sötétségben.
2-es: nem vagyok oltva.
Sikerült ma beszélnem a háziorvossal, felvettem valami járványügyi rendszerbe, elkérte az email címem, mert állítólag valamelyik hivatal kiküldi nekem a karantén előírásokat. A Favipiravirt felírta, de nem vagyok se lázas, nincs nehézlégzésem, vagy fajdalmam. Öt napja jelentkeztek az első tünetek.
Ne is oltass magad.Minek?Ha atestel rajta akkor már védett vagy.
Ne hallgass az oltás tálibokra mert ez a mániájuk😀
A veszprémi mentős no is 3 spajzer-rel meghalt és nem 70 éves volt.Vajon miért?
Jobbulást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!