Akik csak a Tv re hallgatnak és az "Oltáselleneseket" meg se hallgatják azok nem épp annyira elvakultak mint a tényleges oltástagadók?
Megkaptam már azt is hogy oltásfanatikus vagyok, meg azt is hogy oltásellenes vagyok, szóval elég érdekes végletek vannak.
Az meg hogy van aki konteós vagy sem, érdekes kérdés, azt szokták mondani, hogy annyi konteó van, hogy aki gondolkozik legalább 1-ben hisz.
Ha azt gondolod, hogy csak az lehet oltáspárti, aki tévét néz, akkor máris bebizonyítottad, hogy mennyire buta vagy.
"De tényleg, eddig az összes létező oltásnak lehetett szövődménye, egyesek miért hiszik azt, hogy ennek nem lehet?"
Az oltáspártiak nem állítják, hogy az oltásnak nem lehetnek nem kívánatos mellékhatásai. Az oltás több mellékhatása egyébként a fertőzéstől is előjöhet. Csak épp az oltástól kisebb arányban.
"Mert aki valóban ért hozzá, nagy eséllyel valamelyik gyógyszergyár alkalmazásában áll és nem szeretné elveszíteni az állását... Érdekütközés."
Azt állítod, hogy azok a "tudósok", akik az oltás ellen ágálnak, azok tulajdonképpen nem is értene hozzá?
"Tényleg nagyon kevés információ van magyar oldalakon."
Az való igaz, hogy a magyar adatokról keveset tudunk. Az is, hogy sok információt viszont el lehet érni valamilyen idegen nyelven. Itt köszön vissza az, hogy a magyarok közül milyen kevesen beszélnek idegen nyelveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!