Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bosszant titeket, hogy sokan...

Bosszant titeket, hogy sokan nem félnek a covid járványtól?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Miért kéne félelmet kelteni vele mindenkiben?

2021. nov. 28. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem, sőt az bosszant mikor rettegő birkák kerülnek elém 3 maszkban, arcpajzsban, néhány idióta, agymosott gázálarcban is mutatkozott már, elkapott a röhögés tőlük. Aki nem fél, az teszi jól, hiszen a média és a politika célja, hogy félj és felvedd a 200. oltást is majd ha megéred.
2021. nov. 28. 16:44
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem, engem jobban bosszant, amikor rám akarjak erőszakolni a harmadik oltást is.
2021. nov. 28. 16:47
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem bosszant.
2021. nov. 28. 16:50
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Én sem félek tőle különösebben.

Átestem rajta enyhe tünetekkel és be is oltattam magam.

Ezután elég valószínű, hogy ha esetleg megint elkapom, akkor sem lesz komolyabb bajom.

Ez egy átlagosnál valamivel rázósabb felsőlégúti vírus, nem a bubópestis vagy az apokalipszis egyik lovasa.

Szóval nagyon nem hiányzott, és szomorú, hogy ilyen helyzet van, de semmi okot nem látok a félelemre.

2021. nov. 28. 16:59
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
Engem csak az bosszant, hogy még nincs távoktatás
2021. nov. 28. 17:00
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
de némelyik tényleg egyedül ül az autóban és rajta van a maszk xd
2021. nov. 28. 17:01
 8/16 anonim ***** válasza:
25%

Engem a sok ostoba, pökhendi, nemtörődöm járványtagadó, oltásellenes bosszant, akik azt hiszik, náluk van a bölcsek köve, közben ők tehetnek az újabb és újabb variánsok elszaporodásáról.

Az óvatosság nem egyenlő a félelemmel, mint ahogy vakmerőség sem a bátorsággal egyenlő.

Az okos ember óvatos, a vakmerő meg buta.

2021. nov. 28. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

#8: Ha nem lenne ekkora biznisz az oltás, akkor beismernék hogy a variánsokat elsősorban az oltottak generálják! Egyszerűen a sok, amúgy is előforduló mutáció közül az oltottak állományában logikus hogy az kerül előnybe amelyik rezisztens, hiszen azok szabadon szaporodhatnak, míg a "hagyományos" variánsokat simán kinyírja az oltás. Ez a természetben MINDENNEL így működik, legyen szó kártevőkről amik elkezdenek a növényvédőszerre rezisztensek lenni, antibiotikum rezisztens baktériumokról, stb.

Karikót is megkérdezték erről. Láttam a konferenciát. Egy halom kérdést tettek fel neki, mindenre precízen, hosszasan, tudományos érvekkel alátámasztva válaszolt. Amikor viszont arról kérdezték, hogy nem pont az oltottak okozzák-e a rezisztens mutációk kialakulását, annyival letudta hogy "Á, ez hülyeség. Következő kérdés!" :D Látszik hogy nincs igazi érve.

Nem fog a biznisze ellen szólni! Pont ez a lényege az egésznek: a magasan oltott állomány generálja a sok új variánst, amire ők az új csodatechnológiájukkal pár hónap alatt legyártják a módosított vakcinát, 3-6 havonta lehet mindenkit a VILÁGON újraoltani. Ekkora hatalmas biznisz érdekében csak fognak picit füllenteni. Tessék megnézni pl a Pfizer múltját! Nem hogy füllentettek a múltban, hatalmas óriásiakat behazudtak, megtévesztettek, félrevezettek és nagyon SOKSZOR! Ők fizették eddig ki a legnagyobb bírságokat amiket gyógyszercégek valaha kaptak!

Szerintem nagyon nem véletlen az se hogy még egy fránya Nobelt sem kapott Katika. Tuti van annyi eszük ott hogy átlátnak ezen a játszmán.

2021. nov. 28. 23:12
 10/16 anonim ***** válasza:
11%

Tudod, miért legyintett a kérdésre? Mert akkora hülyeség, hogy válaszolni sem érdemes rá.

Az omikron sem Európában alakult ki, hanem a kb. 10%-os átoltottságú, amúgy meg nagy népsűrűségű Afrikában. Ott kezdett terjedni. Erre mit mondasz?

Nobel díjat meg ennyire gyorsan nem osztanak.

2021. nov. 29. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!