Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mindenre azonnal felszökő...

Mindenre azonnal felszökő pulzus covid után jellemző?

Figyelt kérdés
Pszichésen se okés minden, így nem tudom attól vagy az utóhatástól lehet.
2021. nov. 28. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi az a minden?
2021. nov. 28. 00:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Stresszhelyzet, felkelés pl, azonnal reagál és bepörög. Viszont gyors séta közben nem érezni kellemetlennek. Van olyan állapot amikor indokolatlanul magas, van amikor jó.
2021. nov. 28. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a probléma és huszonéves vagyok. Ha felkelek, akkor felpörög a pulzusom, ha lefekszem, akkor meg látványosan lemegy. A nyugalmi pulzusom teljesen jó, de mozgásra nagyon durván felmegy. Sportolni sem tudok már lassan 9 hónapja a pulzusproblémáim miatt és ez lelkileg is nagyon megvisel. Szedek rá gyógyszert, attól jobb, de ha nem veszem be, akkor főzés közben is meg kell állnom, mert nagyon felmegy a főzéstől is a pulzusom (150-160-ra simán). Lassan vége lehetne már, mert már kezdem feladni, hogy egy napon újra tudjak futni-sprintelni. (Nem vagyok elhízott, korábban semmilyen egészségügyi problémám nem volt, rendszeresen sportoltam, de miután átestem a covidon és kb. 2 hét múlva újra elkezdtem sportolni (természetesen alacsonyabb intenzitással), hirtelen már nem bírta a szívem, nagyon gyorsan és erősen vert. Azóta kicsit javult, de messze vagyok még attól, hogy 2 percet tudjak futni.)
2021. nov. 28. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Ha megijedek valamitől az olyan mintha egy mini infarktusom lenne. Szívtájéki szorító érzésem lesz, ami fájdalmas, nagyon felmegy a pulzusom és kicsit olyan, mintha össze-vissza verne a szívem.

2021. nov. 28. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is van ilyen évek óta, és nem voltam covidos, oltva se vagyok, semmi betegségem, kardiológus is vizsgált már többször. Egyszerűen túlságosan ráfigyel az ember és megijed, az okozza. Rájöttem ha nem figyelek rá, nincs gond.
2021. nov. 28. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha figyelek rá, ha nem, akkor is nagyon felpörög és ez egyértelműen a covid után alakult ki, mint ahogy sok másik embernek is rajtam és a kérdezőn kívül.
2021. nov. 30. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hasonlo a gondom nekem is. Mire jutottatok, megoldodott a problematok?
2022. nov. 12. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, még mindig ezzel a problémával küzdök. Jobb, mint tavaly volt, de továbbra sem tudok futni és mindennap gyógyszert szedek sajnos, nagyon szeretnék már újra rendesen sportolni :( Megyek hamarosan kardiológushoz, valószínűleg ismét nem fognak találni semmit, de hátha kapok más gyógyszert.
2022. nov. 21. 01:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as, koszi a valaszt! Nekem miota a kardiologiai kivizsgalas total negativ lett, elmult minden panaszom. Szoval valoszinuleg psziches alapon volt nalam. Olvastam, h a covidhoz kotod a tunetek megjeleneset. Probaltad mar a fenyorugy szirupot/teat vagy pitypang teat? Mindketto kivezeti a szervezetbol a bentragadt tuskefeherjet. Ha oltva is vagy, kicsit mas a szitu, de a fentiek akkor is segithetnek. Melle akkor kvercetin, NAC es cink fontos lenne. Kivanom, h mihamarabb talalj megoldast es visszaterhess a sporthoz.
2022. nov. 24. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!