A botswanai AIDS-szel ötvözött vírusvariáns reális veszély vagy csak röhejes riogatás?
Figyelt kérdés
Ugyebár elvileg egy covidot elkapott HIV-pozitív személy testében mutálódott.2021. nov. 27. 10:09
1/13 anonim válasza:
Reális veszély, a WHO rendkívüli ülését nem akármiért hívják össze. Nem tudom, van-e szerepe annak, hogy egy HIV-esben volt-e.
3/13 A kérdező kommentje:
1: Az eddigi variánsoknál is összehívták, nem?
2021. nov. 27. 10:16
4/13 anonim válasza:
Nyilván ezelőtt soha egyetlen HIV-pozitív sem kapott el valamilyen vírust, ez is kizárólag a korona éppen aktuális szupermutánsával fordulhat elő. De természetesen ez egyből egy még gyilkosabb vírust tud generálni 😀 Ezzel a koronával valahogy minden tök másképp történik, mint előtte minden vírussal, nem fura egyáltalán…
7/13 anonim válasza:
Ötöske mekkora egyest kapott, hogy még csak egy ember se pontozta felfele. :D
8/13 anonim válasza:
Kárörömért te is kapsz egyet 7ke:)
9/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért kellett átrakni a kérdést ebbe a kategóriába. Azért a Politika-Egyéb kérdésekbe írtam, mivelhogy megkérdőjelezem benne a variáns hitelességét, ergo felvetem, hogy esetleg csak politikai fogás.
2021. nov. 27. 12:32
10/13 anonim válasza:
Egyetlen politikai fogás van az egészben, azok a szélsőjobboldali pártok, akik a személyes szabadság álságos hirdetésével beálltak a vírustagadók mögé, hogy jövőre bejussanak a Parlamentbe.
A többiek már nagyon szívesen túl lennének rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!