Végső elkeseredés, mit kezdjek már magammal?
Figyelt kérdés
2 hete kezdődtek a tünetek, minden volt, ami a nagykönyvben meg van írva. Teszt pozitív, ülök a karanténban. Beszedtem 2 doboz sumamedet. Vasárnap volt covid sürgősségi, labor, röntgen, minden jó. Kaptam favipiravirt, 2 adag jó volt. Tegnap óta egyre rosszabbul vagyok. Nagyon köhögök, folyik az orrom, fáj a fejem, most már a torkom is, mellkasom megint, hátam is. C, d vitamint szedem, próbálok pihenni, de már egyszerűen tanácstalan vagyok, mit csináljak. Olyan fáradt vagyok, hogy csak vonszolom magam. Ráz a hideg, megint hőemelkedés van.2021. nov. 25. 19:53
1/5 anonim válasza:
Nem tudsz semmit. Kérj meg valakit hogy vegyen véroxigénszintmérőt a patikába és adja be. Azt nézegesd, ha rossz az eredmény akkor kórház, ha olyan lázad van, hogy nem tudod levinni akkor kórház. Amúgy meg feküdj a hasadon, azt mondják úgy jobb. Oltást kaptál korábban?
2/5 A kérdező kommentje:
Kaptam még tavasszal.
2021. nov. 25. 20:12
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták a favipiravirra is, hogy hatékony
2021. nov. 25. 20:13
4/5 anonim válasza:
Ivermectin vs Covid
Nincs semmilyen alapja, hogy bármilyen hatásossága lenne.
5/5 anonim válasza:
Az Ivermectin csak kutatás alatt áll ... "hogy talán".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!