Van, aki csalódott az oltási kampányban és a rendeletekben?
Szerintem át lettünk vágva. Tavaly azt mondták, két hét masz, és vége. Ezek után végeláthatalan, össze-vissza rendeletek következtek, most újra kötelezik a maszkot, pedig már mondták, hogy nem működik.
Idén év elekén azt mondták, két adag vakcina - J&J-nél természetesen egy -, és vége. Most a harmadik kell. Még az EU is követeli, különben mehet a kukába az igazolványom. A németeknél már a negyediket is megemlítették.
Csak én érzem ostobán magam? Akiket fél éve konteósnak neveztem, ma nevetnek, hogybigazuk lett. :(
A maszk az működik. 90%os a hatékonyság a fertőzés megelőzésőre.
Amúgy nem csalódtam. Ebből is hasznot hajtanak a gigacégek... aranytojást tojó tyúkot nem fognak levágni.
Igen, csalódtam. Sokkal roszabúl vagyok, mint előtte.
Kapják be a vakcinájukat, én soha többé nem veszek fel többet, elegem volt, inkább covid, mint a vakcina.
"Ha valóban képes lenne megszűrni az aeroszolokat és steril lenne"
Soha nem volt steril, mégis elég régóta használják az orvosok. Sima vizsgálókban is NEM steril környezetben is.
Mielőtt előadod a kötelezőt arról, hogy a maszk csak steril környezetben működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!