Az új rendeletek kiadása óta milyen az egészségügyi ellátás?
Ezen nincsen mit csodálkozni:
A TV-ben is bemondták, hogy telefonáljunk, és ne fertőzzük össze a háziorvosokat, mert ha ők sem lesznek akkor cseszhetjük.
2-es: ez az influenzaszerű tünetekre vonatkozott, nem egy vérnyomásproblémára.
Milyen lenne? Régen legalább kinyitották az ajtót. Most már ezt sem. Igazából nincs nagy különbség. A legtöbben régen is sz*rtak rá, ha problémád volt, most van mentségük rá, ennyi.
Ami nagy különbség, hogy a magán fogászatot is "kiírtották".
"A TV-ben is bemondták, hogy telefonáljunk, és ne fertőzzük össze a háziorvosokat"
Ezzel csak az a baj, hogy telefonon keresztül az orvos nem tud megvizsgálni, hogyan dönti el, hogy milyen kezelésre van szükséged. Az rendben van, hogy aki lázas, köhög az ne menjen, de nekem se lázam nem volt, se nem köhögtem, mentősök alaposan kikérdeztek, megvizsgáltak, semmi koronavírusra utaló tünetem nem volt, ezért is mondták, hogy ellenőriztessem a vérnyomásom a háziorvosommal. Mondtam nekik is, hogy a háziorvosom tuti nem fog fogadni, azt mondták, akkor jelentsem be és keressek másik háziorvost. Amúgy meg ezen az alapon a kórházakban is telefonügyeletet kellene csak tartani, nehogy megfertőzzük az orvost. A mi háziorvosunk meg ráadásul nem is idős, és mint mondtam maszk is volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!