Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

3. Pfizert kaptam 2 hete, és 3 napig volt oltási reakcióm, ez rendben van (első kettő után is volt kb. 2 napig). De miután már 3 napja teljesen jól voltam, újra elkezdtek fájni az ízületeim. És azóta is: vannak napok, amikor fáj, vannak napok, amikor nem. Pár napja voltam teszten emiatt, de negatív lett. Szerintetek az oltástól lehet? Vagy összeszedtem valami mást? (Erre kicsi az esély, csak oda megyek, ahova muszáj, nem használok tömegközlekedést és azelőtt is hordtam maszkot zárt terekben, hogy kötelezővé tették volna.)

Amúgy nem szoktak fájni az ízületeim, csak ha vírusos vagyok. 35N

2021. nov. 25. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Nem kellett volna oltatni
2021. nov. 25. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Oltás előtt nem fájt, oltás után igen, szerinted?

Most mit vársz tőlünk? Nyugtassuk meg a lelkiismereted, hogy izé... semmi baj... majd elmúlik...

Amit főztél magadnak. azt edd is meg!

Egyébként vannak lehetőségek az oltás szövődményinek a kezelésére, talán segít:

NAC, Nacetil-Lciszetin aminosav (vény nélkül kapható)

+D +C vitaminok és cink

Ezenkívül volt akinek a fenyőfa tűlevél tea segített, Gyógyulást kívánok!

Üdv. egy boldog oltatlan!

2021. nov. 25. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

Ja még annyit az előzőhöz, hogy már soha nem leszel az aki voltál, lemondtál róla! A génjeid átalakuláson megy keresztül, de a fenti szerek lassítani tudják, ha "szerencséd" van, akkor lehet közömbösíthetik is!

Sok szerencsét!

2021. nov. 25. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

" génjeid átalakuláson megy keresztül "

XDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD Na az ilyen embereket nagyon gyorsan elkéne tiltani az internettől :D

2021. nov. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!