Covid antitest eredmény, mire elég 101,5 AU/ml?
Figyelt kérdés
KB tavasz elején voltam igazoltan covid fertőzött, akkor nem csináltattam antitest vizsgálatot, most 8 hónap elteltével elmentem laborba ahol 101,5 AU/ml lett az eredmény, mire elég ez az antitest szint? Hány hónapig vagyok még védve? Szerencsére tavasszal enyhe lefolyású volt, ha újból elkapom akkor is enyhe lefolyású lesz, vagy számítanom kell vele hogy jobban megvisel mint az első?2021. nov. 24. 22:14
11/13 anonim válasza:
Mi az istenért kell lepontozni az embert ha igazat mondd ????
12/13 anonim válasza:
Fogadd el, a GYK-n ez a divat. Már régen meg kellett volna szüntetni a szavazósdit, mert egy szimpátiaszavazás lett belőle... Aki megrögzött covidtagadó oltásellenes, nem fogja felpontozni a válaszodat, holott tartalmilag helyes. Ugyanúgy lepontozza, mintha mondjuk a tojásos nokedli receptjét tetted volna be...
13/13 anonim válasza:
Én meg 12 hónappal vagyok fertőzés után, 16000 lett ugyanezen a teszten. Igaz, közben voltam oltáson is. Szóval neked is javaslom, mert azért a 101 nem ugyanez a liga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!