Akik másodszor lettek covidosak hogy viselték?
Az érdekelne, hogy összehasonlítva milyen volt a lezajlása az első és a második fertőzésnek? Milyen tüneteitek voltak?
Mennyi idő telt el a két megbetegedés között? És ezek mikor voltak?
Ismerős 25 éves fickó már 3 kört futott, fél évente elkapja… azóta végre oltatott. Egyiknél sem volt alap náthánál és szaglásvesztésnél több baja.
Kolléga apósa 2körben elhunyt
3x voltam benne az elmúlt 1 évben. Tavaly december 3 nap torokfájás, 1 nap gyengeség, hányinger, majd teljesen elmúlt.
Utána áprilisban gyengeség, kimerültség, brit mutáns, 1 hónapig fáradékony is voltam utána, de semmi légúti tünet.
Most szeptemberben a delta miatt, erős gégefájás, 1 napos szagláscsökkenés, hányinger, 3 nap száraz köhögés, szinte folyamatosan és gyengeség, első este 39.5 fokos láz, 130-as pulzus nyugalomban.
Néztem most már ellenanyagot, IgG 1356 U/l
Oltva nem vagyok, remélem három a magyar igazság és nem lesz ráadás, elég volt :)
Amúgy első kettő nem volt vészes, ez a harmadik már meggyűrt, de nem fogok oltatni akkor sem, így edződik az immunrendszer. Most remekül vagyok azóta fáradtság nem volt 1 hét után miután elmúlt.
4: csak így tovább. Legközelebb majd kórházban hörögsz levegőért. Így edződik az immunrendszer. 😂
Háromszor elkaptad, és egyre rosszabb. Lehet, hogy mégis van valami abban az oltás dologban? Hátha segít?
Tavaly októberben volt az első.
Fejfájással kezdődött, aztán láz, majd kb felálni nem bírtam. Bevittek korházba, 1 hét után megkaptam a lélegeztetőt is. Biztos voltam benne, hogy itt van vége.
Túléltem.
Kb egy hónapja infulenza szerű tünetek. 3 nap voltam beteg aztán elmúlt. Oltást is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!