Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mostanában miért leginkább a...

Mostanában miért leginkább a minimum kétszer oltottak koronásak?

Figyelt kérdés
Több 2-szer oltott ismerősöm is koronás, de nem enyhe tünetekkel. Van köztük olyan is, aki háromszor oltott. Neki sem enyhék a tünetei. Az egyik kétszer oltott ismerősöm erősen fulladva köhög. Vizsgálják hogy nem-e tüdőgyulladása van? A ti környezetetekben is előfordul ez? Mi lehet az oka?
2021. nov. 24. 12:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Még nem olvastam végig, de rögtön az első mondat nem igaz. Kétkedve fogadom a többit
2021. nov. 24. 13:24
 12/31 anonim ***** válasza:
39%
#10 Svédországot hozod példának. Én azt mondom nézd meg Kínát. 3 éves kor felett mindenki oltott. Egy hónapba jó ha van egy tucat új fertőzött. Nem a polgárokra bízták a döntést, hanem kiadták a parancsot és nem volt visszapofázás.
2021. nov. 24. 13:30
 13/31 anonim ***** válasza:
Ráadásul Kínában gondolom mindenkit Pfizerrel és Jonsonnal oltottak!
2021. nov. 24. 13:34
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Nem, hanem a sokkal gyengébb hatásfokú kínai vakcinákkal (nem csak Sinopharm létezik). És még így is eléggé hatásos.
2021. nov. 24. 13:36
 15/31 A kérdező kommentje:
Akikről én írtam, hogy 2-3 oltás után koronásak és nem enyhe tünetekkel, őket mindenfélével oltották. Volt akit Pfizerrel, volt akit kínaival és volt akit Modernával. Viszont egy orosszal oltottról sem tudok aki koronás lett volna oltás után.
2021. nov. 24. 13:55
 16/31 anonim válasza:
86%

Jesszus, 10-es, mondd, hogy ezt nem biológus írta, mert már az első mondat orbitális baromság.

Példának kedvéért: a gyermekbénulás kb. az esetek 1%-ban okozott súlyos paralízist, ennél is ritkábban haltak meg benne. Kanyaró esetén 2500-5000 beteg közül egy hal meg, tehát ' ezrelék alatti a halálozás. A szamárköhögésben megfertőződő csecsemők kb. fél százaléka hal meg. Torokgyík esetén is pár százalék a halálozási ráta, erre most nem találtam pontos adatot.

Bárányhimlőben sem haltunk meg tömegével.

Szóval ez a 100%-os halálozási ráta nem tudom honnan van.

2021. nov. 24. 14:04
 17/31 anonim ***** válasza:
62%
Szuper, ezek szerint nem csak nekem tűnt fel, hogy a 10-es válaszban az első mondat egy orbitális nagy baromság. Ilyet biológus le nem ír, szóval ismét egy kamu, amit persze minden oltásellenes birka hiteles infónak fogad, mert annyi agya sincs, hogy meg tudjon különböztetni egy hiteles információt egy hiteltelentől. Nem véletlen, hogy a legtöbb igen alacsony iskolázottságú, őket a legkönnyebb megvezetni. Közben a főpróféták számlája szépen gyarapodik, de a lényeg, hogy nem támogatják a gyógyszeripart. Csak ezeket a kamugyártókat, de kicsire nem adunk. Ami az egészben igazán bosszantó, hogy miattuk emberek halnak meg, amiért persze nem vállalnak semmiféle felelősséget.
2021. nov. 24. 15:20
 18/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, te elég kis mintából válogatsz.
2021. nov. 24. 20:48
 19/31 anonim ***** válasza:

#10: Az elejével nem értek egyet, főleg a közel 100%-os halálozási rátával. A többivel nagyjából igen.

Svédország érdekes eset, mivel a járvány lefolyása más volt, mint a többi északi országban. Itt olvashatsz erről (svéd orvos írása): [link]

Ha már szó esett Kínáról: van olyan elmélet, miszerint a koronavírus már 2018-ban elkezdett terjedni ott, és a járvány hivatalos kitörése előtt már kialakult valamekkora nyájimmunitás, ami azt is megmagyarázná, miért volt náluk ilyen "sikeres" a járványkezelés 2019 őszétől, miért találtak koronavírust jóval 2020 előtti európai szennyvízmintákban, és miért nem egyformán terjedt a járvány minden földrészen.

[link]

2021. nov. 25. 09:09
 20/31 A kérdező kommentje:
5 tagú oltatlan család (személyesen ismerem őket) 4 nap alatt nyomtalanul túl esett a koronán. 3 tagú, 2-szer oltott család (szinten személyesen ismerem őket) kb egy hete szenved a vírussal, és sajnos nem is kicsit betegek. Egyikük erősen fullad.
2021. nov. 25. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!