Honnan terjedt el az a butaság, hogy a természetes fertőződés után valaki nem lesz tartósan védett és nem ér annyit, mint egy oltás?
"Eltelt lassan 2 év"
Egy vakcina kifejlesztési idelye 2 év aztán a tesztelési fázis ismételten évek kérdése.
"Egy vakcina kifejlesztési idelye 2 év aztán a tesztelési fázis ismételten évek kérdése."
N+1. ezerszer cáfolt hülyeség:
A 2010-es évek elején Ázsiában már tarolt a SARC-COV-1 hullám, ami akkor szerencsére a világ többi felét megkímélte. Ezért sem fél év alatt készültek el az oltások, és nem hipphopp lettek gyógymódok...
Az MRNS alapú vakcinák kb 15-18 éve léteznek (több dátumot találni, legyen 15) azóta folynak kísérletek vele. Nem, a teszt nem most folyik...
Nem én mondom, hanem Szlávik.
Szerintem hozzáértőbb mint te.
Szlávik azt mondta, hogy 2 év egy vakcina, utána a kísérletek. Ez biztos így van, nem is cáfolom.
Én azt cáfoltam, hogy 2019 decemberében kezdtek volna egyáltalán kutatni, fejleszteni stb. Hiszen a SARS-COV-1 járványból már volt tapasztalat, kutatási eredmény...
SARS járvány: (Tévedtem, 2003 volt, 18 éve!!!!!)
MRNS: 2005 óta létező techológia:
Ezet felfogni és megérteni nem kell Szláviknak lenni, talán neked is menni fog :)
Akik az oltás hatásossága mellett álnak, azoknak ezt mind elhiszem. De az miért van, hogy a hivatalos megmondó emberek, Szlávik, Merkely, Rusvai, Cili néni "jóslatai" rendre nem úgy alakultak?
Viszont van egy youtube csatorna(szándékosan nem írom le a nevet) ami egy politikusé. Az ő "jóslatai" viszont rendre úgy alakultak, ahogy mondta. Az akkori, akár 2020 - as kijelentései mára tények. Ez hogyan lehetséges?
A górék az országban nem értenek hozzá? Vahy ez az embereket nem zavarja, hogy folyamatosan változtataják az álláspontokat, amiben egyedül csak az oltás az állandó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!