A covidhalottak többsége 80-90 éves súlyos beteg emberek, ezek mind elvetemült oltástagadók voltak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:35
11/27 anonim válasza:
13
Anyád az hogy van? Mert orvosok között is van aki nem oltatott akkor ők retardált oltásellenesek? Idegsebész aki esetleg a te agydaganatodat műtené ki, hogy ne dögölj meg? Ha ő nem oltatott ő retardált, aki már több 100 ezer ember életét mentette meg? Ki vagy te hogy így beszélsz olyan emberekről, akik nem akarják magukat beoltatni mert nem látják szükségességét?
12/27 anonim válasza:
#16 Jól megmondtad, igazán büszke lehetsz magadra, de a szüleid különösen büszkék lehetnek magukra, hogy egy ilyen félhülye szerencsétlent sikerült nevelniük belőled.
13/27 anonim válasza:
Oltásellenes vagyok az is maradok kell a f*sznak az a moslék. Én már átestem rajta és jól vagyok ez egy semmi, a dagadt birkákra veszélyes maximum... pusztulj el innen ha nem bírod elviselni, hogy más ember egészséges és életképes ilyen mérgek nélkül!
14/27 anonim válasza:
#19 Majd akkor legyen ilyen nagy a pofád, amikor éppen intubálnak az intenzíven! :D
15/27 anonim válasza:
19 hagyd őket, örülj neki, hogy egészséges vagy és ne pazarold az idődet rájuk, így is szenvednek minden percben.
16/27 anonim válasza:
20 oltott kutyaként téged előbb fognak hidd el rettegő szerencsétlen
17/27 anonim válasza:
Nagyon vicces, hogy ezeknek az oltásellenes agytrösztöknek az általános iskolai matek sem megy, de azért nagy pofával osztják az észt... 😁
18/27 anonim válasza:
#23 Mit vársz ezektől az IQ 40-es figuráktól?
19/27 anonim válasza:
23
Majd pár év múlva ha rákos leszek a vakcina utóhatása miatt, akkor legyen olyan pofád, mint most...
20/27 anonim válasza:
Hú itt aztán vérre megy lassan a harc, hát idáig fajult ez a népbutítás, oltott-oltatlan, náci-zsidó reinkarnáció... szörnyű világ!
Buta emberek! Ne egymás ellen harcoljatok, hanem az új világrend ellen, amiben már nyakig benne vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!