Egy tininek nagyon káros a napi 6 óra alvás?
Figyelt kérdés
Hiába teszem le korán a telefont és olvasok 1-1,5 órát utánna képtelen vagyok elaludni. Legalább másfél órát forgolódtam utánna sikerült elaludnom de 6:30kor már keltem szóval kb 6 és fél órát aludtam.2021. nov. 22. 07:19
1/3 anonim válasza:
Nem, de azért ha tudsz és van lehetőséged, aludj többet.
28 vagyok, de ált. suli óta napi 4-6 óránál többet szinte sosem alszom (azt is sokszor éberen). Bírom, de azért ez így nem az igazi. Tiniként még több idő tud jutni alvásra, pihenésre úgyhogy ki kell használni.
2/3 anonim válasza:
Én nem bírnám 6 órákkal, de sajnos én is nehezen alszom el, ráadásul este sokáig tanulok mert akkor jobban oda tudok figyelni, mikor a család már nem mászkál fel-alá a lakásban. De hétvégén mindig többet alszom, mert kimerülök ebben.
Szerintem próbálj meg többet aludni.
3/3 Senior Séf válasza:
Káros bizony. Fel fog borulni a cirkadián ritmusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!