Nagyon félek. HIV-em van?
feher volt a nyelvem, bevan gyulladva a torkom, es talaltam egy ilyet a combomon.
Ez az a rash nevezetű valami? Lehet mononucleosis? Múltkor megsérültek itt a combszalagjaim, de kétlem hogy az lenne.
Nagyon félek mert elég sok emberrel szexeltem az utóbbi pár hónapban, teljesen védtelenül.
A gyakori helyett jobban járnál, ha elmennél szűrésre.
Remélem, nem leszel beteg, de azért legközelebb bízom benne, hogy jobban oda fogsz figyelni a védekezésre.
Holnapra már van időpontom.
Csak ne legyen semmi baj, soha többet nem szexelek védekezés nélkül.
közben néztem hogy valószínűleg combizom szakadás lesz az, amit lefényképeztem nektek
legalábbis nagyon remélem
mert a múltkori bulin lementem spárgába anélkül hogy egyáltalán letudnám nyomni (azért részegen csak sikerült, úgy hogy aztán faszán sántítottam)
"mert a múltkori bulin lementem spárgába"
Máskor vigyázz magadra, akármilyen durva is a buli!! :D Spárgát így lenyomni veszélyes, mert vagy combizomszakadás lesz a vége, vagy valakinek a gumi nélküli farkán landolsz és akkor meg elkaphatsz mindenfélét. Csak óvatosan a spárgákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!