Ilyenkor mikortól érvényes a karantén?
Figyelt kérdés
Mai napon kaptam egy emailt, hogy az egyik tanáromnak egyetemen pozitív lett a tesztje. Utoljára kedden találkoztunk vele, így onnantól számítják a karantént. Viszont csak ma tudtuk meg, tehát állítólag mától van. Valaki azt írta, hogy november 22. - től november 26.-ig. De mivel csak most tudtuk meg, mi már kedd óta végig voltunk emberek között, ahonnan ugye számítják a karantént. Viszont nekem holnap valami nagyon fontos elintéznivalóm van, szerintetek kimehetek? Csak hétfőtől lesz érvényes? Vagy már holnap?2021. nov. 19. 23:38
11/15 anonim válasza:
Lányom 1 éve 2x is volt karanténban tanárok miatt, 1x se jöttek ki. Most az egyik csapattársa lett koronás, csak az edzést mondták le, suliba ugyanúgy járhattak.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajnos kell. Sajnos oltásom sem sincs.
2021. nov. 20. 08:50
13/15 anonim válasza:
12# Nálunk sem jöttek ki ellenőrizni. Az már rég nem működik. Téged ráadásul le sem jelentett a háziorvos, mivel nem vagy covidos.
14/15 anonim válasza:
Vasárnap óta vagyok karanténban,egyszer sem ellenőrzött senki.
15/15 anonim válasza:
"az iskola rendezte a dolgot"
Milyen iskola? Egyetemista vagy, nem?
"Sajnos oltásom sem sincs."
Ha sajnos, akkor oltasd be magad végre, ha lejár a karanténod.
"nem szeretnék senkit sem veszélyeztetni"
Akkor vedd komolyan a hivatalos értesítést és maradj otthon.
Egyébként mi az a nagyon fontos, amiről így lemaradsz?
"Időponton van valahova."
Kérd, hogy tegyék át későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!