Ilyenkor mikortól érvényes a karantén?
Nem? Én tavaly szeptemberben voltam karanténban akkor majdnem mindennap jöttek. Meg ki kellett rakni azt a kártyát.
Ez változott azóta? Mert kb 1 vagy másfél órára kellene eljönnöm itthonról 5 körül.
Akkor egyébként bízta, hogy holnap is érvényes már a karanténom?
Őszintén az iskola rendezte a dolgot. Mert egy egész csoport került abba, és annak a vezetője. Ma elkérte az adataink és nemrég írt valamit.
Akkor így most nem tudok holnap elmenni? Fontos lenne nekem, de nem szeretnék senkit sem veszélyeztetni.
Ez azért érdekes, mivel én is egyetemista vagyok és rengeteg covidossal érintkeztem (oktatókkal és hallgatókkal egyaránt). Engem emiatt soha sem raktak karanténba, és a csoportomat sem. Karanténba akkor kerülsz, ha pozitív a covid teszted.
(3#-nak igaza van. Az ellenőrzésre már rég nincs kapacitás...)
Hát én sem értem. Az öcsém aki még általánosba jár szintén karanténban van mert volt kontaktja. De én is hallottam olyanról aki nem került.
Akkor már nem jönnek ellenőrizgetni minden nap mint tavaly?
Tényleg fontos lenne. Időponton van valahova.
De most ezt hogy gondolják? Kedden lett beteg, erre tegnap írnak, hogy karanténban vagyunk kedd óta. Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy kedd óta mind mentünk ki, erre most másnap már ne menjünk?
Aki volt karanténban mostanában mennyit jöttek ellenőrizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!