Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A covid-19 vírussal kapcsolato...

A covid-19 vírussal kapcsolatos bármelyik oltásban tényleg lehet abortum?!

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha jól értem, nem haszálnak fel hozzá abortumokat, csak a 60-as években vettek ki egy abortumból (ha jól értem, ő emberi magzat volt) sejtvonalat és azt tenyésztik, abban szaporítják az MMR vírusokat.

2021. nov. 19. 17:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. nov. 19. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos nem tudok linket, mert nem konteós oldalon találtam 😉

Beírod Google keresőbe: Astra Zeneca vakcina tájékoztató. Erre a 4 szóra kiadta a teljes (kb.40 oldalas) tájékoztatót letölthető formátumban. Rögtön az elején található az összetevőknél a "humán embrionális vese" kifejezés. Akit érdekel megtalálja, aki meg csak kötözködni jött, az haladhat tovább. (Ugyanitt olvasás tanítás olcsón. Pedagógus vagyok 😉)

Egyébként még az oltások kezdetén a köztévén is volt róla szó (azoknak, akik csak onnan tájékozódnak.) A katolikus egyház kérte a híveket, hogy vegyék fel az oltást, de lehetőség szerint ne az Astrat, mert hitükkel az abortumszármazék nem összeegyeztethető.

2021. nov. 19. 17:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az információkat!
2021. nov. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!