2 oltással Covidosként milyenek voltak a tünetek? Igaz, hogy oltva csak enyhe tünetei lesznek az embernek ha elkapja a covidot?
2 sinopharmos oltáson vagyok túl.
A covidmizéria nálam hétfőn kezdődött,
ekkor még csak köhögtem, így nem is gyanakodtam covidra.
Kedden elkezdett erőteljesen folyni az orrom és a könnyem egész nap úgy, hogy nem láttam (azt hittem allergia) ám a gyógyszerek sem a köhögésem se ez utóbbit nem szedték ki szerda estére se, ám ekkorra már 39.8 fokos lázzal feküdtem itthon és este olyan erős gerincfájdalmat éreztem másfél órán keresztül, hogy nem tudtam elaludni. Emellett felváltva éreztem négy napon át hogy megpusztulok olyan melegem van és hogy megfagyok, így volt mikor kabátban kellett elaludnom és nagyon sokáig úgy éreztem át se tudok melegedni.
Csütörtökre már annyira gyenge lettem hogy wcre alig tudtam kimenni levetkőzni/felöltözni már meg sem próbáltam, a fejemben iszonyat zsibbadást érzek és a memóriám ennél rosszabb soha nem volt. (ettem valamit reggel, és rá két percre azon gondolkoztam, hogy mit ettem, majd azon, hogy egyáltalán ettem-e…)
csütörtök estefelé a szokásos 38-39 fokos láz mellett megjelent a nehézlégzés, így péntek este már úgy érzem ez is sokat rosszabbodott ami azért sem szerencsés az esetemben mert asztmás vagyok.
Úr isten 22-es es meg örüljön hogy él
Szegény pasi
3 ismerős oltás nélkül: 2 nap fejfájás és orrfolyás, egyikük még 1 hetig köhögcsélt, de ennyi.
2 Pfizer utáni covid: egyiküknek begyulladt a szeme, fáradt volt és fejfàjás, orrfolyás ez 1 hétig tartott kb.
Másik 3 hétig elég rosszul volt láz, izületi fájdalmak, köhögés stb.
Az utolsó kivételével mindegyik enyhe volt. És utolsó se volt annyira vész, mert kórház nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!