Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lenne a reakciótok, ha...

Mi lenne a reakciótok, ha kiderülne hogy a covid elleni védőoltások, nem más csupán placebo, és hogy a koronavírus nem is egy annyira veszélyes dolog, mint ahogyan azt sokan állítják?

Figyelt kérdés
Csak egy hatalmas nagy üzlet a gyógyszergyártok részéről és politikusok is rendesen benne vannak ebben az egészben.

2021. nov. 14. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Csodálkoznék, ha ezt beismernék a politikusok, pedig nem lenne újdonság. A számok is ezt támasztják alá.
2021. nov. 14. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Az elsőn lepődnek meg, de oltottként kipipalnam, hogy legalább nem lesz mellékhatása, a masodikkal nem értek egyet.
2021. nov. 14. 22:21
 13/17 anonim válasza:
0%

Azt több 10 vagy 100 ezer embert hogy koordinálod, hogy a másik 7 és fél millárd ne vegye észre?

A Pegasus botránynál nézd meg mi történt. Hónapokig tagadják, aztán a fogyatékos Kósa meg elszólja magát... Egy ilyen átverést nem lehet világszinten irányítani.

2021. nov. 15. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Meglepődnék, mert bizony van egy vírusos fertőzés, ami miatt már minden ismerősömnek (akikkel beszélek) van legalább 1 halottja, nekem is van pár elhunyt közvetlen ismerősöm. Továbbá durván betegek, akik átesnek rajta és vannak maradandó károsodásos ismerőseim.
2021. nov. 15. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

"ahogy befecskendezett vízzel sem antitesteket építeni covid ellen. Értelmetlen kérdés."

Oltás nélkül annyi az antitestem, mint a barátnőmnek 2 pfizer után. (És nem voltam covidos, mert annyi antitestem viszont nincs.)

2021. nov. 27. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 Pfizer után mennyivel? Pfizer hatása 4-6 hónapig tart.
2021. nov. 27. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

A 2009-es H1N1 járványról ugye kiderült, hogy csalás volt. Remélem ezt nem vitatja senki. Beismerték és nem adok forrást, keresd meg😃.

Nyilván akkor is fostak egy csomóan, mint most, minden szót, hírt elhittek. Pedig egy team dolgozott azon, hogy mikor, mit mondjanak, ki nyilatkozzon, hogyan hamisítsák meg az adatokat, mennyi halott legyen stb.

Na, most az akkori járványfanoknak, mert akkor is voltak szépszámmal fel tetted volna ezt a kérdést, mondjuk a lebukás előtti nap, ugyanúgy leugattak volna, mint most😃

2021. nov. 28. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!