Mi lenne a reakciótok, ha kiderülne hogy a covid elleni védőoltások, nem más csupán placebo, és hogy a koronavírus nem is egy annyira veszélyes dolog, mint ahogyan azt sokan állítják?
Azt több 10 vagy 100 ezer embert hogy koordinálod, hogy a másik 7 és fél millárd ne vegye észre?
A Pegasus botránynál nézd meg mi történt. Hónapokig tagadják, aztán a fogyatékos Kósa meg elszólja magát... Egy ilyen átverést nem lehet világszinten irányítani.
"ahogy befecskendezett vízzel sem antitesteket építeni covid ellen. Értelmetlen kérdés."
Oltás nélkül annyi az antitestem, mint a barátnőmnek 2 pfizer után. (És nem voltam covidos, mert annyi antitestem viszont nincs.)
A 2009-es H1N1 járványról ugye kiderült, hogy csalás volt. Remélem ezt nem vitatja senki. Beismerték és nem adok forrást, keresd meg😃.
Nyilván akkor is fostak egy csomóan, mint most, minden szót, hírt elhittek. Pedig egy team dolgozott azon, hogy mikor, mit mondjanak, ki nyilatkozzon, hogyan hamisítsák meg az adatokat, mennyi halott legyen stb.
Na, most az akkori járványfanoknak, mert akkor is voltak szépszámmal fel tetted volna ezt a kérdést, mondjuk a lebukás előtti nap, ugyanúgy leugattak volna, mint most😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!