Ez lehetett covid miatt?
Szeptember 24-én egyik napról a másikra igencsak pocsékul lettem, orrdugulás, erősödő torokfájás, majd 39 fokos láz 1 napig, aztán hőemelkedés még 2 napig és gégegyulladás, légcsőre ment, 3 napig kínzó, szűnni alig akaró száraz köhögés.
E mellé gyengeség is társult 2 napig, illetve 2 este 120 körül volt a pulzusom, ha felkeltem hogy kimenjek WC-re volt az 140 is. Egész este, éjszaka dübörgött a mellkason, mint aki szalad egy futógépen, aludni se tudtam tőle szinte. Nagyon gyorsan lenyomott egyik napról a másikra, majd el is múlt 5. napra minden és utána már nem volt semmi bajom.
Otthon voltam, tesztelni nem akartam magam, hogy ide csődüljön a hatóság, falun élek, annak a végében szinte, lélek se jár nagyon erre.
10 napot kivártam, hogyha esetleg covid akkor ne betegítsek le másokat, nem mászkáltam. Viszont elkezdett érdekelni, hogy ez lehetett-e covid, mert ilyen heves és intenzív betegségem nem nagyon volt még és 29 éves vagyok, férfi.
Gondolkodtam, hogy megnézetem az ellenanyagot de már így 1.5 hónap után lehet nem is mutatna semmit?
Nem vagyok beoltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!