Így megfertőzhetett egy rágcsáló?
A padlásunkon szerintem egér vagy patkány van.
Szoktam hallani,hogy kaparászik,több helyen a lakásban,a flafonból,ahol ilyen kisebb furatok vannak,pl lámpák,stb.
Na már most ma láttam,ahol a netkábel lett kifúrva,egy kisebb lyuk,hogy valamilyen állat párszor kidugta az orrát(gondolom).
Ami ugye a fejem felett volt,hiszen a gép előtt ültem.
Így lehet rám csorgathatta a nyálát,vagy rám permetezhette?
Nagyon ijesztő,mert akár veszettséget is terjeszthetik,lehet beképzelem,de mintha valami éreztem is volna,hogy az arcomra kerül.
Nyugodj meg, ugyanaz a rendszer propagálja az összes nyavaját, veszettség, kovid, aids, és a "kezeléseket" mint pl sugárkezelés, kemoterápia, melyektől marhára "egészséges módon" kihullik az ember haja. Az teljesen szembeszökő, szinte csak abban mernek igazat mondani, pl ha eltört valaki lába (bár manapság azt is kovidos betegként regisztrálják...).
Ismerd meg jobban önmagad, valamint vizsgáld meg egyértelműen eltérő forrásokból a dolgokat. A bizonyítékok lapulnak...
Orwell, 1984: "A háború = béke, az igazság = hazugság", és lehetne folytatni a sort: a hazugság = igazság, a béke = háború, a barát = ellenség, az ellenség = barát.
Ez többnyire így van azon dolgok kapcsán, melyeket elültetik a köztudatba.
Vizsgálódj, gondolkodzz széles látókörrel.
Vagy maradj fóbiás és mérgezd magad félelemmel és kezelésekkel. Kivétel persze erősíti a szabályt. Megsúgom: kivétel nem sok van.
A "konteós" kristálygömbömet bámulom, lááátom a jövőt:
NIPAH vírus és MARBURG vírus a következő forgatókönyv...
Látom a jövőt, mert bennfentes "jós vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!