Hová lett sok orvos, ápoló, nővér? Az összeomlás szélén az egészségügyi ellátó rendszer az egészségügyi emberek kirugdosása miatt?
Mi lesz így az ellátatlan emberek tömegeivel? Azok halála is majd a "koronavírus áldozatainak" statisztikáját fogja majd növelni?
Ha mindenkit kirugdosnak aki nem veszi fel a védőoltást akkor ki k fogják ellátni a betegeket, a katonák?
#12: Dehogy vették önként. Vagyis annak mondható ha valakit indirekt megzsarolnak vagy utalnak arra és ezért oltat. Vagy ha nem akar diszkriminálva lenni és kell neki a diszkriminációs oltás kártya (nem védettségi, mert nem véd sem a kártya, sem az oltás). :D
Nekem is dolgozik egy jópár ismerősöm, sőt annál közelebbi hozzátartozóm is EÜ-ben, a legtöbbjük nem önként és dalolva vette fel az oltást.
Viszont Te biztos nem dolgozol EÜ-ben, mert akkor jobban tudnád. :)
De, bizony veled ellentétben, akinek a “rokona” meg az “ismerőse” dolgozik eü-ben, en valóban eü-ben dolgozom. Nem kényszerítettek az oltásra sem engem, sem másokat év elején, ennek ellenére a kórházi dolgozók 99%a felvette az oltást.
Ez a te elmebeteg tévképzeted.
Szegeden dolgoztam tavaly, ott is az osszes kollegam felvette, miutan lejart a 4 honap a fertozes utan (mivel eleg sokan az elso hullamban atestek), most esztergomban dolgozom, itt is majdnem mindenki felvette.
14: ez csak szeptembertol el, de a kollegaim 99%-a meg elobb kerte ah oltast.
Dehogy vagy eü-s. Közöd nincs hozzá. Vagy legalább is ilyen mogorva hozzáállással inkább ne lenne...Kell az ember az eü-be, de aki nem tud emberséges maradni az "embertelen" időkben és a saját téveszméit másokra akarja ráhúzni, annak lehet jobb nem olyan környezetben dolgozni, ahol emberek életéért felel.
Értem én, hogy nyomatni kell a propagandát és ha még feltételezzük, hogy eü-s vagy, akkor a te kis saját 10-20 fős osztályodon mindenki kérte, nem tudsz nyilatkozni az ország minden eü-s dolgozója nevében. Pont emiatt sem vagy eü-s, vagy max. beteghordó vagy takarító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!