Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Járványban oltani veszélyes?

Járványban oltani veszélyes?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 20:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%
Minden influenza szezonban ez van, csak eddig nem zavart senkit...
2021. nov. 9. 20:53
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
Dolgozom egy par eve egeszsegugyben, egy influenzaszezonba sem volt ez.
2021. nov. 9. 20:54
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
Influenzaszezonban*
2021. nov. 9. 20:55
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, az én környezetemben soha, de soha nem halt meg ennyi ember rövid időn belül egy adott FERTŐZÉSben, mint tavaly október és idén április között, valamint soha nem volt ennyi szövődményes.

Én inkább főbe lövöm magam, minthogy elkapjam ezt a sz.rt.

2021. nov. 9. 20:55
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
14. Lehet nem is covidban haltak meg... tudod mindenki abba hal meg aki halálakor vírusos volt, még akkor is ha teljesen másba hal bele pl. elüti egy autó vagy éppen egyéb betegségbe, mint az egyik ismerősöm aki rákos volt és a covid miatt nem kezelték tovább, érdekes módon covid halott lett...
2021. nov. 9. 21:00
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

Elkapja, beteg, egyre betegebb, fullad, kórházba kerül, meghal. Akkor miben halt meg, észlény?

Soroljam életkorral együtt és azzal együtt, honnan ismerem? Pritávban épp nemrég írtam le valakinek.

2021. nov. 9. 21:02
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Bem tudsz olyan dolgot megmagyarazni, amirol a sajat szememmel lattam, hogy nem igaz. Tele volt az ito a covidos fulladozokkal, tele volt a mobilkorhaz szinten a covidos fulladosokkal. 20 eve dolgozo anesztesek mondtak, hogy ilyet meg a budos eletben nem lattak, es nem egy volt, aki a harmadik hullam utan felmondott, mert azt mondta, hogy o ezt meg egyszer nem fogja vegigcsinalni.
2021. nov. 9. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:
59%

Jajjaj hagyjuk már!

Te sem tudsz olyanról meggyőzni amit nem tapasztalok/látok. Nekem pl. egy ismerősöm, családtagom sem halt meg covidba (még a 85éves nagyanyám sem) pedig a többségük átesett rajta amúgy már én is.

Amúgy ha tényleg ennyire veszélyes, ahogy azt mondod akkor miért tűnik el hirtelen nemzeti ünnepeken?? Plusz ha,szerinted az oltás működik akkor miért vannak tele a kórházak és miért hal meg ugyanannyi ember (ha nem több) mint oltások előtt?

2021. nov. 9. 21:20
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

18

Nem tűnik el a nemzeti ünnepen, csak a kormányunkat nem érdeklik a halottak.

Amúgy vágod, hogy külföldön is foglalkoznak a COVID-dal, sőt, általában szigorúbb intézkedések vannak, mint itthon?

2021. nov. 9. 21:26
 20/27 anonim ***** válasza:
53%

Rokonom nekem sem halt meg. És? Az ito-n meg a bent fekvok 95%-a igen. Koztuk fiatalok, egeszsegesek es sportosak is.

Be kene menned egy ito-ra a jarvany kozepen es onkenteskedni egy kicsit. Akkor talan latnal is valamit.

2021. nov. 9. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!