16 éves vagyok és pozitív lett, a pcr tesztem. (?)
Figyelt kérdés
Viszont a mai nap már 2x hánytam, hasmenésem van, a lázam pedig fel ment 38.9-re. Őszinte leszek, kicsit be vagyok sz@rva, mert én nem kértem az oltást, és félek h ez befog "durvulni" később. Ilyenkor miket kell szedni?? Már vedtem be lázcsillapítót, és lement 37.7-re. Nagyon-nagyon félek h rá megy a tüdőmre (Egyenlőre nem köhögök) Hülye kérés, de egy-két ember aki már átesett rajta megtudna nyugtatni? :/
2021. nov. 8. 15:16
1/7 anonim válasza:
Azért fogsz meghalni mert FÉLSZ. Aki fél annak a szervezete feladja. Én nem féltem, leszartam, otthon házibuliztunk a karanténban, voltak szar napjaim, nekem is volt 2-3 nap hányinger meg gyengeség érzés, de élveztem az életet és semmi bajom sem volt, enyhébb volt mint egy kőkemény influenza. C-D vitamint én napi 3000 mg C-t 6000 NE D vitamint szedtem és házi pálinka nem bebaszásig. Sok rost, zöldség, gyümölcs, folyadék, gyömbér, fokhagyma. 1 héten belül semmi bajod sem lesz.
2021. nov. 8. 15:25
2/7 anonim válasza:
Teljesen normálisan kúrálgasd magad, mintha egy megfázás vagy hasmenés lenne. Tehát azt edd, ami jól esik, igyál sok folyadékot, pihenj, ne most akard megváltani a világot. 38 fok alatt ne csillapítsd a lázad. Ha nagyon szarul vagy, akkor nyugodtan hívd fel az ügyeletet, hogy mit csinálj. Ha a szüleiddel vagy, akkor hallgass rájuk.
Ne aggódj, ha nincs alapbetegséged és nem vagy 130 kiló, akkor elég kevés az esély rá, hogy rosszabbul leszel.
2021. nov. 8. 15:25
3/7 anonim válasza:
Az emberek 90%-ának semmi légúti tünetet nem okoz, azaz nem megy rá a tüdőre, max torokfájás, nátha. No para :) 16 évesen ne félj, én 60 évesen átestem rajta egy köhintés nélkül.
2021. nov. 8. 15:26
4/7 anonim válasza:
Ez a célja a médiának, hogy rettegj. 16 évesen én átugortam a világot, voltam beteg nem egyszer, kiköptem a tüdőm, azt mi még influenzának neveztük.
Ne ijedj meg, semmi bajod nem lesz én aláírom itt ezt neked, ha úgy állsz hozzá mint életed bármelyik szakában az influenzához. Mert ez egy influenzás megbetegedés, a koronavírusok családja nagy, velünk élnek nyugi :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!