Miért nem hangzik el soha érvként a poszt-COVID lehetősége?
Mindig arról van szó, mekkora eséllyel hal meg az ember. Ez fiataloknál relatív kicsi, bár 30-40 közöttiek sajnos szép számmal halnak meg, egészségesen élők is.
A poszt-COVID-tól viszont hogy-hogy nem félnek az emberek?
Jogos, én is inkább attól félek.
Sajnos ennek a gyakoriságáról nincsenek pontos adatok és nem érzik át az emberek a súlyosságát, mert úgy gondolják, ők majd ezt úgyis megússzák a szuper immunrendszerükkel.
Én sem értem, max. azt hiszik, hogy sérthetetlenek. Meg a halál mellett mintha nem számítana, ha gallyra megy a tüdőd vagy a szíved vagy az agyad. A post covid terápiával meg szinte egyáltalán nem foglalkoznak, szerintem azért, mert gondolom
- nincs rá kapacitás
- nem tudják, mit is kellene csinálni
Azért, mert hipochonderek vagytok.
4#
6
Az igen!
Heges tüdő, ami kimutatható röntgenen, szívizomgyulladás, amit lát az ultrahang és egyéb ilyenek, mint hipochondria?
5-ös, tegyél már be kérlek leletet, amin ki vannak satírozva a személyes adataid.
Néhány agymosott csak akkor hiszi el.
Az már előtte is meg lehetett, max az influenza, vagy a tüdőgyulladás rátett egy lapáttal. A szívizomgyulladás meg a vakcinától van.
Amúgy voltam én olyan tüdőgyógyásznál, aki a fiatalkori tüdőgyulladásom nyomát embóliának nézte😄
4#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!