Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van összefüggés az iskolai...

Van összefüggés az iskolai végzettség és az oltások között, szóval hogy a magasabb képzett emberek azok aki nem oltakoznak igaz?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 10:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, nekem vegyész a testvérem, de nincs beoltva és nem is lesz megmondta, nem kísérleti nyúl. Pedig ő az, aki tanult, jelesre diplomázott, komoly eredményeket ért el, doktorit is megcsinálta.
2021. nov. 7. 11:10
 12/26 anonim ***** válasza:
44%

#10 A szakmai szempontból amit leírtál azzal egyetértek, illetve nyilván a 99%-os átoltottság lenne a teljesen tökéletes. De 70% felett már azért jelentősen lecsökken a vírus intenzitása és nem lenne már szükség korlátozó intézkedésekre.

Azzal nem értek viszont egyet, hogy tegyék kötelezővé, ráadásul aki ennek ellenére sem veszik fel azt zárják el.

Mert az egy dolog, hogy az egészség sok mindent felülír, de azért ennyire még nem súlyos a helyzet, hogy ilyen lépésekhez kelljen folyamodni.

2021. nov. 7. 11:25
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Ügyvéd a legjobb barátom, nincs beoltva. A másik gyári, szalagmunkás, 3 oltáson van túl. Nem ezen múlik, hanem azon, hogy ki mennyire látja a fától az erdőt.
2021. nov. 7. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

Mit nem lehet erteni azon a fogalmin, hogy statisztika?

Mineenki hoz itt egyetlen szaros peldat, es igazsagkent alitja be. Keszult rola felmeres (sok ember bevonasaval, nem pedig kettovel….), ami egyertelmuen azt mutatta, hogy a magasabb vegzettseguek kozott nagyobb az atoltottsag. Es tomegek szintjen ez akkor is igaz, ha jozsinak az ugyved szomszedja meg a pistinek a vegyes tesoja nincs beoltva….

Komolyan, mintha csupa foggyos lenne itt.

2021. nov. 7. 11:33
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
14. Sok mindenről készült már felmérés ami nagyon messze volt a valóságtól. Fogyatékos, aki minden manipulatív bullshitet kérdések nélkül benyal és utána mint egy hittérítő osztja az igét. Ezek szociálpszichológiai módszerek hogy mindenkit aki egy kicsit is gondolkodik és megkérdőjelezi a központi narratívát butának állítsa be.
2021. nov. 7. 11:47
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
Nincs összefüggés! Ilyen egyszerű.
2021. nov. 7. 11:48
 17/26 anonim ***** válasza:
39%

Kah, persze. Fogyatekos az, aki hiteles oldalakrol hiteles tanulmanyokat olvas, de az, aki a blikk cikkje alapjan mindent megkerdojelez, az aztan marha okos.

[link]

2021. nov. 7. 12:21
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Az én környezetemben pedig nincs olyan diplomás aki ne lenne beoltva.

Következtetés: a diplomások 100% kapott oltást.

Helyes a következtetés? Rohadtul nem!

Ugyanez igaz, hogy attól, hogy az ügyvéd ismerős, a vegyész rokon nem kapott, még messze nem azt jelenti, hogy egy diplomás sem kapott.

Viszont sem a blikktől, sem bármely más valóban hiteles forrástól nem láttam olyan statisztikát, ami azt mutatná, hogy a magasabb végzettségűek közt kisebb volna az oltatlanok aránya.

Előttem linkeltek egy amerikai kutatást, nagyon beszédes, nálunk is hasonló arányok vannak!

Lehet vitatkozni, ellenpéldát hozni, de a magasabb végzettség, nagyobb oltási hajlandóságot jelent. PONT.

2021. nov. 7. 13:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Vegre egy ertelmes, koszi.
2021. nov. 7. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Kis javítás: magasabb végzettségűek közt az OLTOTTAK aránya.

2021. nov. 7. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!