Került nálatok a vírus miatt karanténba osztály?
Figyelt kérdés
Nálunk a héten kivontak a forgalomból egy osztályt, de olvasom hogy már bezártak egy egész óvodát is, és máshol is kerülnek karanténba osztályok/óvodás csoportok.
A környezetetekben volt ilyen? Nálatok voltak fertőzöttek? Ez csak engem emlékeztet valamire ami 1 évvel ezelőtt novemberben történt?
2021. nov. 7. 10:38
1/6 anonim válasza:
Nálunk 1 osztály volt év eleje óta karanténban, de ez bárhol előfordulhat.
2/6 anonim válasza:
Nálunk csak tavaly volt ilyen, idén még nem.
3/6 anonim válasza:
Nem lesz online, hiába célozgatsz, kérdező.
4/6 anonim válasza:
Igen, pár hete. Most nem értem, miben más a mostani helyzet, mint múlt évi, mikor mindenhol kellett pl. maszk. Manapság meg mindenki ott köhögi telibe a másikat, ahol éri, abban az értelemben mondom ezt, hogy pl. utazáskor most lett kötelező újból maszk, de bemegy az ember egy plázába, vagy elég a csúcsban végigmenni a városon, és már ki tudja kitől, milyen vírust kapott el... Eléggé ki van engedve a gyeplő a helyzet komolyságához mérten. Nem csak szerintem.
5/6 anonim válasza:
Oltassátok be magatokat. A többi meg ne nyavalyogjon. Úgyis csak a lógásra pályáztok.
6/6 anonim válasza:
"Nálunk 1 osztály volt év eleje óta karanténban, de ez bárhol előfordulhat."
Azóta már a diákok nagy része is be van oltva, meg el is telt X idő az oltásuk óta, ezért ha covidost találnak egy osztályban, akkor most már csak azok a diákok kerülnek karanténba, akik nincsenek beoltva, meg persze a covidos, a többi nem. Nálunk most van is covidos gyerek, de az egész osztálya nincs karanténban, csak az oltatlanok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!