Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik nem hazai gyümölcs a...

Melyik nem hazai gyümölcs a leghatékonyabb szerinted koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 20:28
A kérdező szavazást indított:
A citrom.
A narancs.
A lime.
A mandarin.
A grapefruit.
Az ananász
A banán.
A gránátalma.
A füge.
A datolya.
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A grapfruitot jelöltem méghozzá azért most már több mint másfél éve iszok hát nem mindennap heti 4xer vagy 5xör legalább igaz van vakcinám viszont lekopogom semmi bajom az ég világon
2021. nov. 6. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gránátalma magas antioxidáns tartalma miatt ami egy részben vírusölő is. Narancs C vitamin tartalom miatt
2021. nov. 6. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amibe sok természetes C vitamin van. Én pl 100%os narancslevet iszom minden reggel. Amióta ezt csinálom, nem voltam beteg. Még náthás sem. Asszony Covidos volt 8 hónapja, egy fedél alatt voltunk végig. Nekem két napig fájt a torkom, feltehetően Én is elkaptam, de engem nem teszteltek, mert nem volt tünetem.
2021. nov. 7. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!