Megelőzésképp sem, meg valószínűleg ha benne vagy sem ér sokat de a torkot meg a nyelőcsövet tudja fertőtleníteni. :D Öblögess vele de ki ne köpd, mert drága! :D
2021. nov. 6. 20:28
13/20 anonim válasza:
11
Én leszarom a covidot meg az oltásszektásokat is, csak leírtam a tényeket, hogy nem mindenkinek szaporodik a tüdejében ez kizárt. Olyan légúti vírus nincs, ami rögtön a tüdőben szaporodik, lehetne, de egyelőre szerencsére nincs, ha csak nem turmixolnak még valamit a terroristák.
2021. nov. 6. 20:39
14/20 anonim válasza:
Ha troll vagy azert, ha meg debil vagy, akkor azert folosleges valaszolni.
2021. nov. 6. 21:18
15/20 anonim válasza:
Nem hatásos. Fél litert kell meginni. Igaz, akkor is elkaphatod, viszont a jó hír, hogy nem fog érdekelni.
2021. nov. 6. 21:37
16/20 anonim válasza:
Fertőtlenít, de nem akkor, ha gyorsan lesuttyantod, gargalizálva kell, mert ahogy mondták, a torokban, gégében szaporodik elsőre ez a szemét. Én a cigarettára esküszök, mellettem több nemdohányzó is elkapta a vírust, de én nem, szerintem ez véd. Lehet, hogy pálinkával együtt Még jobban véd.
2021. nov. 6. 21:43
17/20 anonim válasza:
Az orrodba is önts belőle, ott kezdik a támadást.
2021. nov. 6. 21:49
18/20 anonim válasza:
A pálesz jó mindenre is, ez köztudott. Mondjuk én maradok a sör mellett, mert azt szeretem.:)
2021. nov. 7. 06:40
19/20 anonim válasza:
Három deci sör, nem kevés az kicsit? :)
2021. nov. 7. 13:39
20/20 anonim válasza:
Hát inkább a 62-67-72 fokos tátrateák vagy a 80-as rumok fertőtlenítenek, de leginkább külsőleg, vagy ahogy írták max. gargalizálva, így viszont gyorsabban eljut az agyadig, tehát jön a "kóma" meg a Szahara egyből. Hogy hat a vírusra? Elpusztulni nem fognak tőle, csak leszedálod őket egy kicsit, sőt minél többet öblögetsz annál jobban fokozod helyileg a gyulladást a nyálkahártya felületén a Szahara miatt. Aztán ha elmúlik a hatás újult erővel sokkal durvábban fognak támadni. Kb. ez az igazság erre a piával gyógyítsunk fertőző betegségeket sztorira. :DD
Mindenesetre napi 3 deci tátrától mindennap jajongani fognak macskák! :DDD Slusszpoén: egészségedre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!