Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy lesz gyógyszer a...

Most, hogy lesz gyógyszer a covid ellen, még nagyobb a felháborodás. Ha megbetegedtek, ti se lennétek hajlandóak bevenni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%

Mondj már egy vírus elleni gyógyszert? :D

Csak ne a covid ot

2021. nov. 5. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

#7 Vannak antivirális készítmények. Erről ennyit.

Egyébként idővel úgyis kiderül, hogy mennyire hatékony. Nyilván, ha annyira rosszul vagyok és úgy látszik másoknak nincs tőle bajuk, akkor bevenném.

#2 Jóhiszemű ember vagy. Csak át ne forduljon naivitásba. Ez a vírus hiszti nem az emberek egészségéről szól, hanem a politikáról. Például köztudottan hatékony, de EU-ban el nem fogadott vakcinák. Az emberek életvitelének beszabályozása kamuelméletekkel. De rengeteg dolgot tudnék mondani. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az oké, hogy az orvostudományban hiszel, de bízol-e a kormányodban aki többek között katonákkal meg rabszolgatörvénnyel próbálta megfékezni az első hullámot? Meglátod, kötelezővé fogják tenni, mint az oltást és ott lesz merekelybéla a panel falára tapétázva 30négyzetméteren, hogy tessék tablettázni mert ezzel életeket mentesz.

2021. nov. 5. 19:06
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

"Mondj már egy vírus elleni gyógyszert? :D"

Favipiravir - Influenza ellen

Epirivr - HIV ellen (de van még egy csomó)

Tenofovir - Hepatitis B ellen

Legközelebb ne irkálj hülyeségeket.

2021. nov. 5. 19:43
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 Mivel ezt akkor írja fel az orvos, ha már megfertőződtél, biztosan nem fogják kötelezővé tenni. Legfeljebb mondhatod, hogy te nem kérsz belőle, ettől függetlenül úgyis karanténban leszel, mint a többi fertőzött. Ez csak egy lehetőség, ami segít a gyógyulásban.
2021. nov. 5. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:
37%

Én akkor se vettem be, amikor igazoltan covidos voltam, Favipiravir-t kaptam, de egyszerűen nem voltam annyira rosszul, hogy beszedjem. Amúgy semmi bajom nincs a készítménnyel, ha úgy érzem akkor magamat, beszedtem volna. (az oltásból viszont nem kérek)

Amúgy a legújabb hírek:

[link]

[link]

2021. nov. 5. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nem lesz belole semmi. Par hete a Merck gyogyszeripari oriasvallalat is kozolte hogy lesz gyogyszere a Covidra es azota semmi hir rola. Tul nagy biznisz van a vakcinaban.

(Lehet lepontozni, de aki nem latja, hogy ez mar reg nem a virusrol szol, azt sajnalom.)

2021. nov. 5. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

#14 Egyelőre igen, de majd a maszkok fontosságához hasonló kamu elméleteket fognak felállítani. Legalábbis az irány szerint amerre haladunk én nem lepődnék meg ezen. Például szedetik veled megelőzés képpen. Vagy majd jön egy tabi ami olyan lesz mint az oltás, hogy a "súlyos lefolyást" hivatott megakadályozni. Itt most az a lényeg, hogy valaminek a függője legyél, amivel irányíthatnak.

Meglátod. Egy éve még 1 adagról beszéltek, hogy az is elég, és egyáltalán nem lesz kötelező. Aztán lett 2 adag és ugyan fakultatív maradt, de nem járhattál pl moziba, étterembe. Ma már 3 adag és bizonyos helyeken nem dolgozhatsz, ha nincs >=2 adag. Következő a 3 adag totális kötelezővé tétele lesz mindenhol, aztán a 4 adag. Aztán eljön a kötelező tabletták kora.

2021. nov. 6. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!