Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most, hogy lesz gyógyszer a...

Most, hogy lesz gyógyszer a covid ellen, még nagyobb a felháborodás. Ha megbetegedtek, ti se lennétek hajlandóak bevenni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Már van az Ibermectin (nem biztos, hogy jól írom) , de Mo-n nem engedélyezett...
2021. nov. 5. 17:19
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Én bevenném mert hiszek az orvostudományban. És meg akarnék gyógyulni. Nem vagyok olyan hülye, hogy kicsesszek magammal.
2021. nov. 5. 17:19
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Én is bevenném, pont ugyanazzal az okkal, mint a kettes.
2021. nov. 5. 17:22
 4/17 anonim ***** válasza:
29%

Az Ivetmectin féreghajtó, embernél májkárosodást okoz.

Van több gyógyszer is már, de mindegyiket időben kell elkezdeni szedni, nem amikor már rosszul vagy.

2021. nov. 5. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Mivel oltattam mar magam ketszer es megyek hamarosan a harmadikra is, ezert bizok abban, hogy valamennyire ved az oltas es nem leszek beteg.

Ha meg igen, akkor termeszetesen bevennem.

Es most johet a szokasos birkazas, de en nem vagyok masok es a magam ellensege, az a ti bajotok, ha ti viszont igen :D

2021. nov. 5. 17:24
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Mindenképpen be fogom venni, ha kell majd, de a védőoltás a megelőzésre épít, így azzal is élek.
2021. nov. 5. 17:34
 7/17 anonim ***** válasza:
28%

Vírus ellen nincs gyógyszer.

Baktérium ellen van antibiotikum.

Vírus ellen soha nem lesz gyógyszer, csak a covid ellen.

Szevasztok birkák :D

2021. nov. 5. 17:43
 8/17 A kérdező kommentje:

[link]

A vírusok elleni gyógyszeres terápia három ponton képes meggátolni a vírus szaporodását. Vannak szerek, amelyek megakadályozzák a vírusok bejutását a gazdasejtbe. Más gyógyszerek gátolják azokat a nukleinsavakat, amelyek a gazdasejt vírustermelésre történő „átprogramozását” végzik. Végül léteznek olyan készítmények, amelyek a vírussal fertőzött sejtben a vírus nukleinsavának, vagyis örökítőanyagának termelését gátolják, ezzel megakadályozzák a kórokozó szaporodását. Mivel tehát a vírusok és baktériumok nagyon különböző kórokozók, az ellenük hatásos terápiáknak is különbözőknek kell lennie.

2021. nov. 5. 17:48
 9/17 A kérdező kommentje:
A vírus terjedését gátló gyógyszerek léteznek, ezért mondják, hogy akkor tud hasznos lenni, amikor még a megfertőződés utáni első héten vagyunk (mindegyikre ezt mondják). Ha már valaki nagyon súlyos állapotban van, nem fog rajta segíteni.
2021. nov. 5. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
7-es "Vírus ellen nincs gyógyszer" Akkora butaságot írtál hogy az már fájdalmas...
2021. nov. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!