Be fogjátok adatni a 4. majd 5. és így tovább covid vakcinákat?
4.
Nem vagyok orvos, nem tudhatom, milyen immunrendszerük van/volt ezeknek az embereknek, akik a szűkebb körömből érintettek. Szerencsére többen vannak, akik kihordták kórház nélkül, vagy nem is tudnak(akarnak tudni)róla.
Lehet, hogy a szüleim is kihordanák lábon, lehet hogy a tanítványaim szülei is. De nekem egy tragédia is elég, ha sejtem, vagy tudom, hogy tehettem volna ellene, de mégse tettem.
A rákkal ezt ne hasonlítsuk össze. Ez vírus. Ha valamihez, akkor talán a spanyolnáthához lehetne mérni.
11.
Mint minden eddig koronavírus és influenzavírus, ahogyan írod ez vírus. Eddig oltottad magad?
Mert nekem van baráti körben szintén vírus miatt, tüdőgyulladásban elhunyt, 40-es barátom. 2015-ös valós, erős influenzajárvány vitte el. Volt vérnyomás gondja, de nem volt súlyos állapotú. Szóval? Eddig nem volt baj ha a gyerekek a tanítványaid haza vitték ezeket a koronavírusokat? Azok nem voltak veszélyesek a 70-90-es nagyikra?
Egy remek kis video, hogy úgy veszítitek el a jogaitokat, hogy azt észre se veszitek. Igen, biztos ez is csak egy konteó..
"Igen, biztos ez is csak egy konteó.."
Ez csak megmutatja, hogy nem az eszéért lesz valaki EP képviselő.
Azért ezt a videót feltétlen nézze meg, aki az oltásban látja a megoldást.
#19: hát barátom, most meggyőztél! Úristen! Most azonnal rohanok kivetetni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viccelek. Ugyanazt a mantrát ismételgeted ezredszer is. És hát annyiszor hallottad már, hogy elhiszed. Ha elégszer ismételgetik neked hogy a fő kék, akkor azt is el fogod hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!