Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Be fogjátok adatni a 4. majd...

Be fogjátok adatni a 4. majd 5. és így tovább covid vakcinákat?

Figyelt kérdés
Ugye tudjuk, hogy ennek nem lesz vége, szerintem ez mindenki előtt egyértelmű már, hogy a következő években csak a nyarak lehetnek szabadok, mikor dől a lé az elitnek, aztán zárunk, jönnek a hullámok és maszkozás, oltakozás. Hamarosan jön a magyar vakcina is, lehet orrba-szájba oltogatni az embereket. Mégis, meddig tűrjük még? Ilyen jövőt akartok a gyerekeiteknek? Élet lesz ez? Nehezen tudom megérteni azt, akik azt hiszik, hogy az oltás megoldás lesz és ez a sok idióta intézkedés, aminek semmi, de semmi értelme. Vagyis annyi, hogy más korona és influenzavírus megvadul mégjobban és mint ismerősöm, aki kórházba került, kapott egy válveregedést, hogy óh, nem covid nyugi, csak más vírus. Persze, de majdnem belepusztult 3 oltás után, mit is számít, csak covid létezik, ami nem covid, abba már nem is lehet meghalni?! Nevetséges! De rossz értelemben persze... Hová jutott az emberiség, kimosott agyak, csak a jelennek való élés, a jövő már sötét, mint az éjszaka...

2021. nov. 4. 10:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

4.

Nem vagyok orvos, nem tudhatom, milyen immunrendszerük van/volt ezeknek az embereknek, akik a szűkebb körömből érintettek. Szerencsére többen vannak, akik kihordták kórház nélkül, vagy nem is tudnak(akarnak tudni)róla.

Lehet, hogy a szüleim is kihordanák lábon, lehet hogy a tanítványaim szülei is. De nekem egy tragédia is elég, ha sejtem, vagy tudom, hogy tehettem volna ellene, de mégse tettem.

A rákkal ezt ne hasonlítsuk össze. Ez vírus. Ha valamihez, akkor talán a spanyolnáthához lehetne mérni.

2021. nov. 4. 11:13
 12/29 A kérdező kommentje:

11.

Mint minden eddig koronavírus és influenzavírus, ahogyan írod ez vírus. Eddig oltottad magad?

Mert nekem van baráti körben szintén vírus miatt, tüdőgyulladásban elhunyt, 40-es barátom. 2015-ös valós, erős influenzajárvány vitte el. Volt vérnyomás gondja, de nem volt súlyos állapotú. Szóval? Eddig nem volt baj ha a gyerekek a tanítványaid haza vitték ezeket a koronavírusokat? Azok nem voltak veszélyesek a 70-90-es nagyikra?

2021. nov. 4. 11:28
 13/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
82%
A 13.-at majd kihagyom, mert az olyan szerencsétlen számnak tűnik.
2021. nov. 4. 11:32
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem, azért nehogy már fél évente kelljen egy vakcina egy még mindig 99%-os túlélési rátával rendelkező vírussal szemben.
2021. nov. 4. 12:13
 15/29 anonim ***** válasza:
50%

Egy remek kis video, hogy úgy veszítitek el a jogaitokat, hogy azt észre se veszitek. Igen, biztos ez is csak egy konteó..

https://www.youtube.com/watch?v=RnbXXKAqU2c

2021. nov. 4. 12:42
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
Én 20-ig bevállalom. Utána már nem kérek több oltást.
2021. nov. 4. 13:54
 17/29 anonim ***** válasza:
21%

Ha már videó, akkor én is jövök hárommal.

[link]

[link]

[link]

Persze, lehet mondani, hogy ezek nem igazak, vagy konteók, de mindenesetre elgondolkodtatóak…

2021. nov. 4. 14:49
 18/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
32%

"Igen, biztos ez is csak egy konteó.."

Ez csak megmutatja, hogy nem az eszéért lesz valaki EP képviselő.

2021. nov. 4. 17:56
 19/29 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Azért ezt a videót feltétlen nézze meg, aki az oltásban látja a megoldást.

2021. nov. 4. 18:41
 20/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
52%

#19: hát barátom, most meggyőztél! Úristen! Most azonnal rohanok kivetetni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viccelek. Ugyanazt a mantrát ismételgeted ezredszer is. És hát annyiszor hallottad már, hogy elhiszed. Ha elégszer ismételgetik neked hogy a fő kék, akkor azt is el fogod hinni.

2021. nov. 4. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!