Be fogjátok adatni a 4. majd 5. és így tovább covid vakcinákat?
Pedagógus vagyok. Idős szüleim vannak, és gyerekeim is.
Nem beszélek rá senkit az oltásra, mindenkinek szíve joga, hogy védekezik, vagy épp nem védekezik. Láttam, hogy vágott földhöz 50 éves megtermett férfit a covidos oxigénhiány, hogy ölt meg 60 fölötti, amúgy korához képest egészséges férfit ez a betegség. Sportos, makkegészséges fiatal, széles körben ismert embert néhány nap alatt elveszített a családja a covid miatt.
Naponta 23 gyerekkel dolgozom együtt. Az oltottság véd a fertőzés továbbadásától is bizonyos esetben. Ha nem oltatnám be magam, és tőlem hazavinné valamelyik gyerek, emiatt elveszítené anyját, apját, azzal nem tudnék együtt élni. Én így vagyok vele, más meg másként. Amíg nincs rá bogyó, addig szúratom magam, de nyugodtan alszom, bármi történjék is.
3
Akiket ez földhöz vág azok nem egészséges emberek. Nekem az ismerőseim 99%-a enyhe vagy tünetmentesen esett át. Elhízott, egészségtelen, a tévé előtt a fotelban ülő emberek bizony így végezhetik ez tény, ők nem tudnak védekezni ellene. A sportos alkat nem egyenlő jó immunrendszerrel, attól mert jó a szíve-tüdeje, még nem biztos, hogy egy vírus ellen az immunrendszere jól fog harcolni. Nekik a túlélési esélyük a jobb. Szúrasd magad én elfogadom, engem nem is érdekelne, de másra aki egészséges és nem volt nála gond a covid miatt, ne erőltessék rá! Nálunk a család már túl van rajta, senkinek semmi baja.
Nézd, te vállalj annyi kockázatot, amennyit akarsz! Én azt nem értem, aki vissza akar(na) húzódni, azt miért nem lehet segíteni? (Online oktatás, home office lehetősége)
A 3-at beadatom, mert egyelőre nálunk nem engedélyezett a home offie (pedig a munkám nagy részét el tudnám végezni ugyanúgy, amit nem, az sem létfontosságú, elmaradhatna). Később majd az aktuális helyzet függvényében döntök.
(Amúgy nekem nem lelki kényszer, hogy fel-alá rohangáljak, én szeretek itthon lenni, sok itthoni hobbim is lenne, ha lenne rá időm)
"Nem beszélek rá senkit az oltásra, mindenkinek szíve joga, hogy védekezik, vagy épp nem védekezik. Láttam, hogy vágott földhöz 50 éves megtermett férfit a covidos oxigénhiány, hogy ölt meg 60 fölötti, amúgy korához képest egészséges férfit ez a betegség. "
Én meg 2 ismerősömet vesztettem el a rák miatt, alig voltak 40 felett, meg sem érték a koronajárványt. A betegségek jönnek-mennek, van aki nem éli túl. Szomorú, de a korona előtt se volt másképpen. Én is átestem a kórságon, nekem egy középszerű influenza tünetekkel megúsztam.
"Az otthon ülő életmód a legkárosabb, ha nem mozogsz nem csoda, hogyha elkapod meghalsz. "
Hagyd a rettegőket, nem is értik, hogy miről beszélsz. Azt hiszi, hogy a 23 oltás elég lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!