Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire készültök az online...

Mennyire készültök az online oktatásra?

Figyelt kérdés

Nálunk ma bejelentették hogy nagyon nagy gáz van megint, lemondták a nyílt napot, kötelezővé tették a maszkhasználatot, új google tanterneket nyitottak. Ja és kerülnek elő a pozitív tesztes diákok. Meg közölték hogy aki nincs beoltva nem mehet el a saját szalagavatójára, nem érdekli őket mit mond a kormány.

Több tudós kimondta már hogy az oltás önmagában nem lesz elég védekezés, és hogy ez a hullám súlyosabb lesz mint az előzök. Most pont Röst Gergely elemzéseit olvasgattam. Gyorsabban terjed, 20% a pozitív tesztek aránya, plusz a halottak száma is elég aggasztó.

Ti sulitokba mi van?

2021. nov. 3. 15:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/165 anonim ***** válasza:
85%

#42 Lehet, hogy gyakori az, hogy a nagyszülők messze laknak a családtól, de pl mi, és több osztálytársam is egy háztartásban él a nagyszüleivel.

Nálunk bár be vannak oltva, ugyanúgy elkaphatják a fertőzést, és így már a 80 évet súrolva sajnos a súlyos következményeknek is megnő a kockázata.

Egyébként a kérdező konkrét kérdésére válaszolva, nálunk bevezették ettől a héttől a kötelező maszkhordást, azzal a címszóval, hogy minél tovább maradhassunk jelenléti oktatásban...

Nem vagyok biztos benne, hogy a kormány megtenné ezt a lépést mert ezzel meghazudtolná a "Az oltás működik. Az ország működik." propagandáját, illetve a választásokra való tekintettel sem akarják, mert sokan felháborodnának a döntésen.

Ennek ellénére én igenis szükségesnek érzem, mert ilyen járványügyi adatokkal, amik az utóbbi hetekben születtek, mindent meg kéne tenni annak érdekében, hogy védjük a fokozottan veszélyeztetett embertársainkat.

Egyébként hiába mondja a kormány hogy jajj hát Magyarország kezelte a legeslegjobban a járvány elleni küzdelmet, ez nem feltétlen van így, mert több szempontot is figyelembe kell venni. Ezen a linken megnézhetitek, hogy abba az oszlopba, ahol a halálozások számát 1 millió emberre vetítik, Magyarország a 6. helyen áll a kb 200 ország közül, ahol a népességhez viszonyítva a legtöbb halott van.

[link]

2021. nov. 6. 22:52
 62/165 anonim ***** válasza:
100%
Néha amikor eszembe jut, hogy Orbán egyszer azt mondta, hogy neki minden emberélet számít, akkor szórakozok magamban egy jót.
2021. nov. 6. 23:01
 63/165 anonim ***** válasza:
88%
Szerinem lesz távoktatás-már ha van a kormányak egy maréknyi esze is.
2021. nov. 7. 13:44
 64/165 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem azert remenykednek sokan tavoktatasban/home office bevezeteseben, mert a virus alatt mindenki teljesen magaba fordult, elszokott a szocializaciotol es ez lett a norma az elmult evekben. Mindenki jol elvan a sajat kis hazaban, az internet lehetove teszi, hogy az ember "megmaradjon tarsas lenynek", ha mar annak van kikialtva. Amikor az egyetemen tanultam es par honapra visszamentunk rendes oktatasba, mar az elejen konkretan imadkoztak az emberek, hogy zarjanak be a kolik, mehessunk vissza haza stb. Meg a tanarok is, a sajat fulemmel hallottam, hogy a professzor mondta, hogy "hat igen, nyilvan nekem is kenyelmesebb otthonrol feltolteni egy audio ppt/t".

Csak mindezzel az a baj, mint leirtak, hogy nincs versenges, nincs motivacio. Sokszor nem latod, a masik hol jar a tanulassal, mennyire penge az adott dologbol, szinte mindenki a minimumra torekszik es nem sajatitja el azt, amit el kellene.

A vakcina nyilvanvaloan nem ved ugy, ahogy kellene, de a kulfoldi (ha azoknak is lehet hinni) statisztikak alapjan, aki be van oltva, annal sokkal ritkabban jelentkeznek durva, eletveszelyes szovodmenyek, mint az oltatlanoknal. Szoval ezt senki nem mondta, hogy az oltas a terjedestol fog vedeni. Nem feltetlenul indokolt tehat a tavoktatas:, sok karon el sem kezdhette az a tanulmanyait, aki nincs beoltva.

Mas kerdes, hogy akkor az igeny legalabb a reszleges home officra, hogy szinte lehetetlen figyelmen kivul hagyni. Sokan eleve levelezore iratkoztak be, kethetente elmennek arrafele, maskor meg otthon vannak es sorozatoznak, vagy ki tudja.

2021. nov. 7. 16:02
 65/165 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az utolsó valaszoloval
2021. nov. 7. 16:13
 66/165 anonim ***** válasza:
11%
A 64-es hozzászólásának első része is messzemenően alátámasztja azt, amit én is fejtegettem, a cél a megúszás, lógás, az eszköz hozzá meg a behazudott para.
2021. nov. 7. 16:57
 67/165 anonim ***** válasza:
100%
#66 köszönjük hogy bemutattad hogy milyen hülye vagy, de kérte valaki?
2021. nov. 7. 17:21
 68/165 anonim ***** válasza:
6%

67

Mi van lógós, fáj az igazság ?

2021. nov. 7. 18:28
 69/165 anonim ***** válasza:
92%
67# akinek tetszett a távoktatás az miért lógós? 21.században miért ne lehetne online oktatást is végezni?
2021. nov. 7. 19:20
 70/165 anonim ***** válasza:
0%

69-es

Lehet, csak éppen nem volt.

2021. nov. 7. 19:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!