Mennyire készültök az online oktatásra?
Nálunk ma bejelentették hogy nagyon nagy gáz van megint, lemondták a nyílt napot, kötelezővé tették a maszkhasználatot, új google tanterneket nyitottak. Ja és kerülnek elő a pozitív tesztes diákok. Meg közölték hogy aki nincs beoltva nem mehet el a saját szalagavatójára, nem érdekli őket mit mond a kormány.
Több tudós kimondta már hogy az oltás önmagában nem lesz elég védekezés, és hogy ez a hullám súlyosabb lesz mint az előzök. Most pont Röst Gergely elemzéseit olvasgattam. Gyorsabban terjed, 20% a pozitív tesztek aránya, plusz a halottak száma is elég aggasztó.
Ti sulitokba mi van?
50-es
Csalódást kell okozzak, 2 oltáson vagyok túl, önként. A problémát nem kisebbítem le, de nem is nagyobbítom fel.
47.
Várom szerdán a hozzászólást itt arról, hogy nekem volt igazam.
48
Amúgy te magad sem tudod megmagyarázni, hogy mi az, hogy készül a suli a távoktatásra. Nincs mit készülni rá, amikor elrendelték se készültek, meg nem is lehetett volna, mert úgyis 1 munkanappal előtte történik. Elfordítanak egy nagy kart aztán kész. Egyszerűen ezt írtad a kérdésbe, mert a mikor lesz már végre online oktatás túl panaszkodós és átlátszó lett volna. És köszönöm érdeklődésedet, nagyon jó fiatalkorom volt, azok az évek minden szempontból sokkal jobbak és normálisabbak voltak, mint manapság.
52-es
Miért ki beszélt a vírustagadásról? Minek lebegteted itt, hogy az, aki szerint felesleges az online oktatás, mert nem jelentős a veszélye, az vírustagadó és azért teszi?
Tényleg kezdeni kéne valamit az ilyen emberekkel, mert ezek veszélyesek. Tiszta mint a lapos föld hívők.
Mi is várjuk a hozzászólásodat, mivel hónapok óta azt hallgatjuk az ilyenektől hogy "az oltás működik, nem lesznek korlátozások, én fel nem veszem a maszkot". És tessék felveszed, ahogy ugyanúgy a többi korlátozást is be fogod tartani amit hoznak.
Ja és eddig az emberek többsége válltig állította hogy nem lesz online oktatás, aztán rájöttek hogy de, haladunk felé, te vagy az egyetlen aki még mindig nem tudja felfogni mi folyik körülötte.
54-es
Én nem tudom felfogni egyedül? Tavasszal már volt ilyen számoknál, most nincs. Nem véletlenül. Ti hajtotok menetiránnyal szemben az autópályán.
56-os
Mert te döntöd el, hogy van? Az iskolabezárásnak sohasem volt semmilyen érdemi hatása a számokra. De ha már annyira feszegeted a WHO véleménye ez, bár tudom, ők is nyilván hülyék, csak ti vagytok okosok:
Az UNICEF-é pedig ez volt nyáron:
Bocsi, hogy nem az online "oktatás alatt" a romkocsmázó egyetemistákét és az utcán bandázó középiskolásokét tartom mérvadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!