A vakcina megbukott a németeknél, rosszabb a helyzet, mint 2020-ban! Az oltás itthon se működik, hiszen ott tartunk mint 1 éve? Miért hazudik a propaganda?
Adatok: [link]
Ezek után sem ébrednek még azok, akik azt hiszik, hogy őket meg akarják menteni? Ha egy vakcina nem kárt okozna, nem így állna a helyzet! Ébredjetek már emberek!
10-es, nézd meg a lélegeztetőgépen lévők grafikonját itt:
Itt merre tolnád el a kék vonalat?
Milyen érdekes, hogy mennyivel kevesebben vannak most kórházban, mégis majdnem ugyanannyi ember van lélegeztetőn...
25-ös
Még egyszer leírom, az összes portál ráugrott arra, hogy nagyjából a tavalyi év ebben az időszakában is kezdődött egy hullám. Nagyjából.
De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy napra pontosan. Egyszerűbbnek látszott a vízszintes tengelyre 1 dátumsort feltenni, de amúgy ennek semmi alapja nincs.
Ùgy néz ki,nem fognak felébredni… még mindig annyira de annyira vakok az emberek…nem hiszem el!
Màr 2 éve ezzel a sz*rral élünk,és csak tovàbb nyomatjàk a hazugsàgot,amit mindenki elhisz.
22 éves vagyok,és ùgyérzem,tönkremegy az életem emiatt,egy szörnyű világban élünk.
27
Maximálisan egyetértek, úgy hiányzik nekem is a régi világ, ahol nem maszkos meg rettegő embereket láttam, hanem mindenki jött-ment, volt élet. Szegény fiataloknak el is megy az élete, nincsennek a felhőtlen szerelmek, csókolózó fiatalok az utcákon... undorító világ, bár én már idősebb vagyok nálad jóval, de 22 évesen még átéltem azt, amiről már csak emlékképekben írtam... volt szabadságom, szerelem, felhőtlen érzések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!