Szerintetek elfog szállni valakinek az agya ?
Úgyértem. Mindenhol ez a koronavírusosdi marhaság megy non-stop. Na már most, aki elveszítette a munkahelyét pl, vagy akinek már nincs mit veszítenie, annál fent áll az esély hogy "bekattan" ?
Nem csodálkoznék mondjuk... Nagyon nem. Engem is idegesít már, és belegondoltam hogy milyen pszichopaták is vannak. Vagy az lehet a kormány célja hogy mindenki megtörjön így vagy úgy ?
És ha én nem rettegek ? :)
Kötelező rettegni valamitől, ami nincs is, vagy legalábbis olyan formában ahogy a média sugallja.?
Büntetést kell fizetnem, ha másképpen gondolkodok ? Az egészségügyisek sorra mondanak fel a kötelező oltás miatt, de amikor az "alja” népnek kell beadni akkor mindegyik javasolja ?
A rendőrök kiket is védenek ? Vegzálják a GYEREKEKET hogy húzzanak maszkot az utcán, mert a szüleid bánják majd (saját fülemmel hallottam). Pénzbírság ? Rabszolgák vagyunk a világban. Megteremtették nekünk a kényelmes életet, most pedig kamatostul kérik vissza. Dolgozunk hogy legyen pénzünk, amit aztán visszajuttatunk a kormánynak. Élősködő paraziták és mindenki aki fejet hajt nekik, vagy egyetértenek ezzel a szép új normálissal ami annyit jelent hogy ha nem rettegünk, akkor közveszélyesek vagyunk a társadalomra, és újjal kell mutogatni a másképpen gondolkodó emberekre, hogy ő a veszélyforrás...
Hát vicc :)
Én már nagyon unom és nem hallgatok híreket egyáltalán.Elejétől fogva mellőztem a kamu híradót hanem netről tájékozódtam de már annyira unom hogy netről sem tájékozódom mert úgyis a riogatás megy nagyrészt XD
Mutáncsok meg ilyen marhaságok.Ki kíváncsi erre?Nem baj hogy nagyrészt ha mutálódik egy vírus az a gyengülését jelzi de a média úgy állítja be mint valami szörnyű rettenetet XD Influenza járványkor miért nincs ennyire részletes beszámoló,hm?Az is tizedeli az embereket nagyon is sőt lehet jobban is mikor fellángol mint ez a korona csak hát arról nem beszélnek,ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!