Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz lehet, hogy az oltások...

Igaz lehet, hogy az oltások legyengítették az immunrendszerünket?

Figyelt kérdés
Annyi beteg van jelenleg is a környezetemben, mint szerintem még soha, erős férfi ismerőseim is hetekig betegek. Én is már 2 hete hasmenéssel és náthával küzdök, soha ennyi ideig még nem tartott nekem ilyen betegség. Lehetséges, hogy ezekkel az oltásokkal tényleg tönkretették az immunrendszerünket? Nem vagyok oltásellenes, azért is oltattam kétszer, de elég fura…

2021. nov. 2. 10:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
12@ Mi az az immunrendszer ? Nem a pontos folyamatát írd meg . Te vagy az a test , a szervek . A bőr a tüdő nyalkahártya gyomor belek vese maj lrp nyitokrendszer . Ezek szűrnek , rothadtat eezel vagy dok piát kiokadod , aztán pótolni kell a vasat vizet vitamint . Minél lassabban kevesebbel teszed annál hosszabb a javulásod . Bízol a gyógyitasban gyógyszetiparban ? Kemo rákterápia után 7% marad életben a többi kinlódva elpusztul . Mégis ez a bevett dolog de ez is önkéntes szolgáltatás ...
2021. nov. 2. 20:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A kollégáim közül mindannyian voltunk betegek egyszer, valakik kétszer most a két opcinoális 100% Home Office közötti pár hónapban.

VISZONT az oltatlan emberke is volt beteg (1 fő).

VISZONT amióta dolgozom, ugyanezzel a jelenséggel találkozom, ennyi idő alatt más csapatban is lett beteg mindenki, azzal a különbséggel, hogy régen bejártak, most betegállomány.

Régen havonta bevitte valamelyikünk a takonykórt és a többségen végigsöpört. Jó, előfordult, hogy két hónap is kimaradt. Csak régen nem volt téma az immunrendszer meg az egész kérdéskör. Ittuk a NeoCitránt, ott adogattuk egymásnak, akinél épp volt, ott szopogattuk a Strepsils-t aztán csókolom.

Lehet lepontozni ezt a válaszomat is, mint az előzőt, az első oldalon.

2021. nov. 2. 21:17
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

Semmi köze ennek az oltáshoz.

Annál inkább a Homokvíznek, a HomeOvinak, meg a digitális semmittevésnek az iskolákban. Nem cserélődtek a "normál" vírusok, meg bacik, az emberek nagy része burokban élt, meg eleve tápos is, aztán ha jobban kitehették a lábukat pár hét után kidőlnek, mint a száraz nád, mint most is.

Mindeközben a covid természetesen nem tűnik el és nem is fog, már kezdik víruskutatók is pedzegetni, hogy kontrollálva talán mégis rá kéne ereszteni a lakosságra, mert együtt KELL vele élni, a másik opció a 40 évig tartó maszkolás és folyamatos bezárkózás, jól elfelejtve azt, hogy ennyire hosszú idő alatt a megfertőződés ténye már senkinél nem lesz kérdéses, csak az ideje.

Mindezek után végül vessünk egy pillantást arra az országra, ahol kezdetektől fogva nem a 4 fal közé menekülés és a szájkosár volt a fő csapásirány:

[link]

2021. nov. 2. 22:26
 24/26 anonim ***** válasza:
El kell engedni, az életet hagyni menni. Aztán végre megfertőződik mindenki idővel és csökken a virulenciája, végre visszatér minden a normális kerékvágásba. Szerencsére nagyon minimális a halálozási ráta, nem lesz több, mint egy keményebb influenza esetén.
2021. nov. 2. 22:30
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

"Aztán végre megfertőződik mindenki idővel és csökken a virulenciája"

Igen, csak ahogy lehet látni nem ez a cél, rettegésben tartáshoz viszont ideális.

2021. nov. 3. 05:11
 26/26 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos igen. A feleségemnek korábban nem volt semmi baja. Átlag kétévente kaptra el az influenzát. Most beoltatták, mert kötelező volt, azóta négyszer volt beteg. Én oltatlanul ebből csak egyet kaptam el tőle.
2021. nov. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!